[刺客信條][長篇故] 果晚玩完刺客信條,家姐同我講……

1001 回覆
97 Like 21 Dislike
用左好多篇終於將篇文修正返去主線

其實越近尾聲越難寫 驚收尾收得差

差唔緊要
比人屌多兩下就會好

所以有咩問題 請盡情屌
都係想大家有好故睇
其實始終覺得小丑係個bug 香港點會有咁大軍火組織
同埋依家好快又畀人圍攻喇 又黎場亂戰?
定係捉個二五仔出黎 之後散水?
其實當信仰之躍同鷹眼出現喺呢個故事 冇咩野係冇可能

之後應該會同時做緊好多野 面對好多內憂外患
其實個尾本身諗住係會連去第二季 但係宜家寫成咁 唔知會唔會寫得到
小丑越說越激動,甚至把桌子上的筆也弄斷了
TDK Easter Egg
Live 咗
樓主加油呀 好鍾意細佬豬呢個叫法

其實個尾本身諗住係會連去第二季 但係宜家寫成咁 唔知會唔會寫得到

樓豬好有遠見
不過文筆好似冇咁嘅力度
小丑越說越激動,甚至把桌子上的筆也弄斷了
TDK Easter Egg

其實真係仲有好多好多 不過呢幕其實寫得唔係話好似
Live 咗

多謝你 其實我冇家姐 會唔會真係有人咁叫

樓豬好有遠見
不過文筆好似冇咁嘅力度

所以呢個就係問題 自己又唔係讀中文啲科 作文中學又唔係特別好
Live 咗

多謝你 其實我冇家姐 會唔會真係有人咁叫

我都冇家姐呀 不過我諗一定有嘅
昨日成日哩埋喺屋企 好唔開心 所以冇出文

出去行下喇

出去行下喇

今日有出去啊
實不相暪 其實我係澳洲巴
呢幾日要搞返過去嘅野 所以唔得閒出文
聽日會出咖喇
聽日會出咖喇

慢慢 外國巴打人生贏家
聽日會出咖喇

慢慢 外國巴打人生贏家

其實讀書姐 都計嘅我諗
第66章:

在我們聯軍第一次亦是最後一次的行動後,小丑和我們幾人在一個房間裡吵起來。
由於這次行動破壞我們和小丑國之間的約定,小丑決定退出聯軍,帶著他的手下頭也不回的離去了。

在小丑揚手而去後,房間裡剩餘我們幾個人。
大家都沒有作聲,每人都有各自的事情要想,我正想著的是:在這個空間裡只有我、聰明豆、女神、阿健、艦長、梁天琦、黃台仰

我和聰明豆都都是無辜的,梁天琦、黃台仰二人不是我們兄弟會的人,看來都沒有威脅。雖然之前已經懷疑過艦長、阿健……不過現在就更肯定是這兩個人,甚至連女神都是跟他們一伙的。所以究竟應該怎麼辦……

「好喇,大家宜家咁齊人好喇……我懷疑呢度有內奸。」這時候阿健說。

明明他才是最大機會的人之一,現在竟然賊喊捉賊。感覺就好像在玩killer遊戲般,明明自己是killer卻在指證他人,幫自己脫罪。

「咪住先咪住先,阿健……點解我會有呢度錄音﹖」艦長手拿著手機,神態冷靜的說。

「阿波哥話左,陣間聰明豆佢地一入警署,數一分鐘之後就引爆。」

「但係聰明豆係我地朋友黎,咁樣真係好咩﹖」

整段錄音大概是阿健和女神的對話,果然他們兩個就是內鬼。

「阿健、女神,點解你地要咁做﹖隼隼都估到少少咖喇……」這時候,大家都呆了一下,我想了想,阻止聰明豆繼續說下去。

阿健本來由自信的冷靜審問,變成驚慌激動的說著:「林友德,你好野﹗你暗算我﹗」

艦長衝過去揪起他的衣領,說:「阿健,你宜家只能怪你自己唔夠運喇。本來你係我地嘅好朋友黎嘅,你要怪就怪你加入左聖殿騎士啦。」

「你已經違反左我地嘅教條,所以我地冇辦法,一定要將你處死。」艦長說。

「艦長,唔使殺左佢啊嘛,話曬大家都識左咁耐。」我求情說。

「艦長啊,我求下你唔好殺我bb啦……」女神哭著說。

「收聲啊﹗你都有份幫手咖﹗」艦長激動的推開女神。

他們外面叫道:「搵人黎,同我綁著兩個二五仔女。等候發落。」

隨即就有兩名手下把他們帶走。

我們不知如何是好,究竟是我們對兄弟會了解不夠深,還是仍然有什麼內情呢﹖
昨天終於返到黎澳洲 好攰好眼訓所以走左一日數

今日訓到夠 終於出到文

呢章用左高達嘅easter egg 因為頭先睇完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞