[刺客信條][長篇故] 果晚玩完刺客信條,家姐同我講……

1001 回覆
97 Like 21 Dislike

都唔係我屌

照割

唔使咁緊張 我話比你地估使嘅話我就唔使作咋嘛
都冇話中

起身寫文

一係家姐好樣衰
一係班聖殿騎士性無能
二揀一

都唔係我屌

照割

唔使咁緊張 我話比你地估使嘅話我就唔使作咋嘛
都冇話中

起身寫文

一係家姐好樣衰
一係班聖殿騎士性無能
二揀一

到時咪知
溫馨提示:本篇內容含甜(色情成份)如閣下無法接受/未滿18歲,請自行斟酌。

第25.5章:

我躺在自己的房間,旁邊的是……赤著身子的聰明豆﹗

「嘩﹗」我驚訝得大叫起來,不是因為我和聰明豆會發生這種事,畢竟我們是情侶,是因為我竟然一點都記不起。

聰明豆聽到我大叫,轉身對著我,撥弄我的頭髮說:「你醒喇,阿隼﹖有冇咩唔舒服啊,凍親就唔好喇。」

原來聰明豆是一個溫柔體貼的人,雖然剛剛認識他的時候,感覺有點兒正經。

「豆豆……我地琴晚係咪……」

聰明豆害羞的點了頭,可是我真的一點都記不起。

「有冇搞錯啊﹗琴晚咁重要都唔記得﹗果個係我嘅……第一次黎咖。」聰明豆既憤怒又害羞的說。

她繼續說:「琴晚你……

琴晚你地飲到醉晒咁樣,我地兩個女仔抬你同阿健返黎屋企,雖然我地都醉醉地,但係好彩都抬到你地咋。
咁阿純無啦啦就比個泰國妹夾走左,不過佢把聲好似男人咁,希望佢冇事啦。

我地返到黎屋企,阿健同女神就入左客房訓教,艦長就走左。我就孭左你返房。

你係咁推開我,係咁話:『走啊,走開啊﹗唔好搞我家姐咁樣。』

於是我慢慢拉開你條褲鍊,除左你條孖煙通,就見到條好大嘅果條野。

我問:『如果我將我第一次比你,你會唔會鍾意我多啲。』

你帶住醉意咁講:『黎咪黎囉﹗你係咪睇小我﹗』

我諗住你酒醉三分醒,我諗你都唔會介意。
於是我將你果度放落口,慢慢含住佢。

你不斷係咁『啊﹗正啊﹗爽啊﹗』我諗你鍾意所以我繼續,我不斷上下上下含,你就越嗌得爽。我好想成條含晒落去,但係太大,塞唔晒。
你個頭不斷咁頂到我吊鐘,我成日都灟,啲口水流到你成褲都係,見你冇咩反應,我就試下搵脷圍住你個頭打轉。
點知好快就有白色精精噴出黎,我冇諗到你咁快,所以就噴到我成面都係。

『屌你﹗我屌你啊﹗』

聽到你咁講,我就除埋自己同埋你嘅衫褲,琴晚好凍,但係攬住你好溫暖好舒服。原來冇著衫咁攬住係可以咁暖。

呢個時候,你係咁錫我,係咁玩我兩粒lin,我覺得好high好開心,同時都忍唔住叫左幾下。我兩粒lin好敏感,越黎越凸,你就摸得越勁。
之後你就話:『我要入喇。』

雖然你已經射左次,可能因為見到我成面精精,仲好似好淫咁,你好快又硬左。
你喺你櫃入面拎左一個comdom出黎,將佢套落條野度,但係套極都套唔到,原來你調轉左正反,所以我幫你再套多次。
呢次係我第一次,所以你慢慢咁入,我覺得自己好緊咁包實你條野。你就係咁前後郁,係咁插係咁插,『好舒服……快啲……啊﹗大力啲﹗』
同時都覺得好暖,你一路攬住我一路屌。我真係覺得好開心好幸福。

到最後你終於話:『我要射喇。』

我喘著氣咁講:『比……比曬我……我想隼隼開心。』

你即刻出返黎,我幫你除左個套,開住口咁等你射落我度曬落我個口度。
我係咁咪你前後chok,chok左兩下你就射曬落去。你啲精精好咸好腥啊﹗但係為左證明我愛你,於是我就吞左佢。
成身慶烚烚,我就走左去沖涼,點知一返上床你又話……要黎多次。於是我地就黎多次去多宜家。」

聽話她說出昨晚的事,我腦海裡開始有點畫面了。可是我有點不敢相信自己,因為畫面裡的女主角不是聰明豆,而是家姐。這是亂倫喔﹗不可能的﹗
可能只是純粹錯覺吧。

「傻豬黎嘅,我點會唔要你喎,你永遠都係我嘅豆豆黎咖嘛。」我摸著她的頭安慰著。

現在,我正想像著腦海裡的畫面,將家姐換成聰明豆,嘗試回味昨夜發生的事情,頓時硬起來了。

「隼隼係咪想再黎啊﹖」聰明豆微笑著問。

究竟什麼人把她教成這樣,雖然我喜歡這樣的聰明豆,可是這實在太突然了。

「嘭﹗嘩﹗」這時候,這時候,我的房門突然打開了,看見幾個滾進來的身影。正是阿純、阿健、女神和艦長。

聰明豆害羞得立即躲進被子裡。

「喂啊﹗叫左你唔好開門偷聽咖啦﹗」

「邊個叫你壓埋黎姐﹗」

「你 地 快 啲 同 我 出 返 去 啊 ﹗」我心中怒火快要燒了成間房子。

「我地唔係聽到好多咖咋,唔好意思啊阿隼、聰明豆。」艦長近來越來越壞喔。

於是,我們立刻梳洗整頓好,便迎接他們的「祝賀」。
突登將成篇甜同主線分開 唔喜歡甜嘅可以唔睇
數已找 宜家 -Realistic 可以比返正評我未啊

比起上次 我覺得今次更加寫得唔知點咁
始終對成個過程都唔熟悉
希望大家接受到
溫馨提示:本篇內容含甜(色情成份)如閣下無法接受/未滿18歲,請自行斟酌。

第25.5章:

我躺在自己的房間,旁邊的是……赤著身子的聰明豆﹗

「嘩﹗」我驚訝得大叫起來,不是因為我和聰明豆會發生這種事,畢竟我們是情侶,是因為我竟然一點都記不起。

聰明豆聽到我大叫,轉身對著我,撥弄我的頭髮說:「你醒喇,阿隼﹖有冇咩唔舒服啊,凍親就唔好喇。」

原來聰明豆是一個溫柔體貼的人,雖然剛剛認識他的時候,感覺有點兒正經。

「豆豆……我地琴晚係咪……」

聰明豆害羞的點了頭,可是我真的一點都記不起。

「有冇搞錯啊﹗琴晚咁重要都唔記得﹗果個係我嘅……第一次黎咖。」聰明豆既憤怒又害羞的說。

她繼續說:「琴晚你……

琴晚你地飲到醉晒咁樣,我地兩個女仔抬你同阿健返黎屋企,雖然我地都醉醉地,但係好彩都抬到你地咋。
咁阿純無啦啦就比個泰國妹夾走左,不過佢把聲好似男人咁,希望佢冇事啦。

我地返到黎屋企,阿健同女神就入左客房訓教,艦長就走左。我就孭左你返房。

你係咁推開我,係咁話:『走啊,走開啊﹗唔好搞我家姐咁樣。』

於是我慢慢拉開你條褲鍊,除左你條孖煙通,就見到條好大嘅果條野。

我問:『如果我將我第一次比你,你會唔會鍾意我多啲。』

你帶住醉意咁講:『黎咪黎囉﹗你係咪睇小我﹗』

我諗住你酒醉三分醒,我諗你都唔會介意。
於是我將你果度放落口,慢慢含住佢。

你不斷係咁『啊﹗正啊﹗爽啊﹗』我諗你鍾意所以我繼續,我不斷上下上下含,你就越嗌得爽。我好想成條含晒落去,但係太大,塞唔晒。
你個頭不斷咁頂到我吊鐘,我成日都灟,啲口水流到你成褲都係,見你冇咩反應,我就試下搵脷圍住你個頭打轉。
點知好快就有白色精精噴出黎,我冇諗到你咁快,所以就噴到我成面都係。

『屌你﹗我屌你啊﹗』

聽到你咁講,我就除埋自己同埋你嘅衫褲,琴晚好凍,但係攬住你好溫暖好舒服。原來冇著衫咁攬住係可以咁暖。

呢個時候,你係咁錫我,係咁玩我兩粒lin,我覺得好high好開心,同時都忍唔住叫左幾下。我兩粒lin好敏感,越黎越凸,你就摸得越勁。
之後你就話:『我要入喇。』

雖然你已經射左次,可能因為見到我成面精精,仲好似好淫咁,你好快又硬左。
你喺你櫃入面拎左一個comdom出黎,將佢套落條野度,但係套極都套唔到,原來你調轉左正反,所以我幫你再套多次。
呢次係我第一次,所以你慢慢咁入,我覺得自己好緊咁包實你條野。你就係咁前後郁,係咁插係咁插,『好舒服……快啲……啊﹗大力啲﹗』
同時都覺得好暖,你一路攬住我一路屌。我真係覺得好開心好幸福。

到最後你終於話:『我要射喇。』

我喘著氣咁講:『比……比曬我……我想隼隼開心。』

你即刻出返黎,我幫你除左個套,開住口咁等你射落我度曬落我個口度。
我係咁咪你前後chok,chok左兩下你就射曬落去。你啲精精好咸好腥啊﹗但係為左證明我愛你,於是我就吞左佢。
成身慶烚烚,我就走左去沖涼,點知一返上床你又話……要黎多次。於是我地就黎多次去多宜家。」

聽話她說出昨晚的事,我腦海裡開始有點畫面了。可是我有點不敢相信自己,因為畫面裡的女主角不是聰明豆,而是家姐。這是亂倫喔﹗不可能的﹗
可能只是純粹錯覺吧。

「傻豬黎嘅,我點會唔要你喎,你永遠都係我嘅豆豆黎咖嘛。」我摸著她的頭安慰著。

現在,我正想像著腦海裡的畫面,將家姐換成聰明豆,嘗試回味昨夜發生的事情,頓時硬起來了。

「隼隼係咪想再黎啊﹖」聰明豆微笑著問。

究竟什麼人把她教成這樣,雖然我喜歡這樣的聰明豆,可是這實在太突然了。

「嘭﹗嘩﹗」這時候,這時候,我的房門突然打開了,看見幾個滾進來的身影。正是阿純、阿健、女神和艦長。

聰明豆害羞得立即躲進被子裡。

「喂啊﹗叫左你唔好開門偷聽咖啦﹗」

「邊個叫你壓埋黎姐﹗」

「你 地 快 啲 同 我 出 返 去 啊 ﹗」我心中怒火快要燒了成間房子。

「我地唔係聽到好多咖咋,唔好意思啊阿隼、聰明豆。」艦長近來越來越壞喔。

於是,我們立刻梳洗整頓好,便迎接他們的「祝賀」。

人妖都出埋
人妖都出埋

阿純嘅下場究竟係咪呢

始終對成個過程都唔熟悉
希望大家接受到

皮已正左

始終對成個過程都唔熟悉
希望大家接受到

皮已正左

好野
幾時返去呀
幾時返去呀

都唔係即刻返去咖
故事入面過埋1月1號會返去

要諗劇情做research
留名
呢篇有啲怪怪地
呢篇有啲怪怪地

我都覺 始終唔識寫甜
所以寫左係25.5
係咪1月先有 如果係我過一排先再入黎
係咪1月先有 如果係我過一排先再入黎

唔使 只不過出得慢少少 呢排都有啲野做緊
寫到聰明豆好淫咁直接清楚講晒成個過程

btw隼隼代入左家姐
呢篇寫到咁既
搞到聰明豆成個淫娃咁
主角就失哂控咁
咁真係唔識嘛
唔識點到即止
下次唔寫甜喇
咁真係唔識嘛
唔識點到即止
下次唔寫甜喇

唔得 甜冇問題還要多一點 只係聰明豆自述出嚟太怪

下次等家姐啦
咁真係唔識嘛
唔識點到即止
下次唔寫甜喇

唔得 甜冇問題還要多一點 只係聰明豆自述出嚟太怪

下次等家姐啦

都係自然啲好
我會盡量努力
呢篇寫到咁既
搞到聰明豆成個淫娃咁
主角就失哂控咁

食咗淫賤不能移
第26章:

我和聰明豆同時走出房門,大家都以一個充滿陰謀的表情對著我。

「你威威啦,琴晚。」阿純諷刺的說。

「邊係呢,話時話你琴晚去左邊﹖」我問。

「琴晚,都唔知係好嬲定好笑。琴晚我同大家走失左,點知聽到有個講泰文嘅女仔同我講野,我當時醉醉地,聽到男人聲以為錯覺,我行行下佢問我:『你想我插你定你插我啊﹖』我即刻鬧佢,『我插你條蕉啊﹗』
佢好似唔明,仲變到好興奮,於是我摸下佢個頭,佢突然間就好嬲咁走左。
我醒起唔可以摸泰國人個頭。」

聽完他的故事,我們都覺得非常無奈。

「好喇,宜家講返正經先。
  我喺你地開心緊果陣,我睇到新聞,佢地報導左警察總部單野。我地組織嘅處境好似有啲嚴峻,我諗住返一返總部,你地跟唔跟埋一齊﹖」艦長說。

我們當然答應了。

我們來到總部,「星戰會議」又在會議室內舉行。不過只是明顯少了很多人。

「嗱各位,多得阿琦哥,我地嘅組織就比人發現在喇,宜家可能好危險,係咪。阿琦哥可唔可以解釋下﹖」一進去的時候,教主問梁天琦。

「阿教主,咁艦長call返總部話阿隼佢地要支援嘛,我咪去囉。」梁天琦解釋。

「咁你都唔使揸架裝甲車咖,淨係拎火箭炮咪得囉。」泰博問。

「咁嘅,我諗住轟左一野之後,佢地安全之後可以轉移視線啊嘛。」

「喂,阿琦哥,宜家你使咁多錢買架裝甲車返黎就收好佢,係咪。你宜家就不知愧恥、毫無反省,仲要諉過他人,係咪。我地旨意你咖嘛,啱唔啱啊﹗」教主無名火起。

會議室傳來一陣陣火藥味,幸好在場的成員都為大家噴上空氣清新劑:

「你地一人少句啦。」

「係囉,宜家大家冇事咪得囉。」

「教主不如講1月1號點啦。」

教主很快就冷靜好,以大局為重。

「勇敢啲啦,琦哥,你呢係可造之才黎咖,係咪啊。」教主托一托眼鏡說。

「好,我地1月1號就有元旦大遊行啦,我地本身本土派雖然同佢地唔同路,但係我地混入去,係咪。之後再挑釁班差佬,令班契弟露出個狐狸尾,係咪啊。之後大家一定會同班人嘈,之後我地就可以發動攻擊……」教主跟大家詳細的解說了當日的安排。
「趁呢幾日,大家休息一下,休息之餘要準備下,得唔得啊。好,係咁﹗」教主說完,大家就開始散去了。

「阿阿阿...阿你地六個唔好走住。」教主向我們揮手叫道。

「你地呢,呢排辛苦喇。1號果日你地休息下啦,黎緊仲有好長嘅仗要打咖,得唔得?」教主搭著我的膊頭說。

「但係果日先最重要,始終我地要鼓動大家。」阿健提出。

「唔使擔心,係咪啊,我地仲有咁多人喺度,係咪。分分鐘勁過你啊,哈哈真係。不過如果係有咩特別情況,我地會通知你地,得唔得?」

我們唯有恭敬不如從命,跟著人群走出總部。

「喂,既然有幾日假期,大家想點過?」阿純問。

阿純望一望我們兩對小情侶,再望一望艦長,無奈的說:「得,明白...唯有同艦長一齊過。」

「我唔得閒喎,我要返工。何況都要準備訓練下。」

「林友德,你好野!」阿純喊著。
其實如果唔睇25.5 照睇26章都冇問題嘅

黎緊諗住寫下日常輕鬆下先

因為大戰其間應該會穿越咖喇
想有多啲墨水先再寫

大家其實想穿越去邊?國共內戰? 集思廣益
其實如果唔睇25.5 照睇26章都冇問題嘅

黎緊諗住寫下日常輕鬆下先

因為大戰其間應該會穿越咖喇
想有多啲墨水先再寫

大家其實想穿越去邊?國共內戰? 集思廣益

我無乜所謂 不過講國共我覺得一定會比人屌共產黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞