PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
屌佢追加優惠 好多大game正rpg

求推介

其實TOB好正 不過好少人討論

因為有第二隻伏到唔敢買
想問下有無巴打知paypal果張$40買plus會藉用唔用到?

求推介

因為有第二隻伏到唔敢買

今次tob 個價幾抵
想問下有無巴打知paypal果張$40買plus會藉用唔用到?

等12 + 2 + 3 果d 啦

求推介

因為有第二隻伏到唔敢買

呢一隻唔錯啦 個故係王道左D不過好感動 GAMEPLAY又唔差

求推介

因為有第二隻伏到唔敢買

今次tob 個價幾抵

其實之前PC玩左 但係都想玩多次

求推介

因為有第二隻伏到唔敢買

今次tob 個價幾抵

第2集唔是ok 咩
見個價都算企得穩

講真 40 蚊就唔好搞咁多野喇 貪心的小狗

上次steam paypal事件 有人刷左千幾銀 ban左

上次steam paypal事件 有人刷左千幾銀 ban左

唔知點解我腦入面出現左中國人三隻字

求推介

因為有第二隻伏到唔敢買

今次tob 個價幾抵

第2集唔是ok 咩
見個價都算企得穩

第2隻姐係邊隻? TOB?
D人話TOZ係大伏丫麻 我無玩過

求推介

因為有第二隻伏到唔敢買

今次tob 個價幾抵

第2集唔是ok 咩
見個價都算企得穩

第2隻姐係邊隻? TOB?
D人話TOZ係大伏丫麻 我無玩過

toz係咪之前ps plus free過,玩過一陣即DEL,個戰鬥系統太垃圾
屌 真係on9
nier爆左3週目
但最尾個彈幕做乜尻
卡左係sony entertainment 到
原本10分 依家畀9分算
屌 真係on9
nier爆左3週目
但最尾個彈幕做乜尻

死多幾次會有人幫你
屌 真係on9
nier爆左3週目
但最尾個彈幕做乜尻

果到先係高潮wo
玩到勁感動
我部PS4依家一開機藍光一閃就斷電,之後就再禁開關都冇反應,不過拔左插蘇再插,再開機就會重覆藍光一閃就斷電既動作,有冇巴打知要點整?

上網查過,有人話係主機電源問題(網上有片係換電源就OK),但都有人話係底板問題,要送去整。

*型號1206,過左保養。
我部PS4依家一開機藍光一閃就斷電,之後就再禁開關都冇反應,不過拔左插蘇再插,再開機就會重覆藍光一閃就斷電既動作,有冇巴打知要點整?

上網查過,有人話係主機電源問題(網上有片係換電源就OK),但都有人話係底板問題,要送去整。

有冇閒錢呀

有冇閒錢呀

換電就兩舊水搞掂,如果壞底板FB有間野收$680, 如果係壞底板真係換過部Slim算,依家就係想知壞咩先再打算。
『Amnesia: Collection』的推出日期將延遲直至另行公佈

會唔會9月都未出到
屌 真係on9
nier爆左3週目
但最尾個彈幕做乜尻

死多幾次會有人幫你

屌肯定佢無上到網
個度玩兩次都喊哂
child of light真係唔錯
ub難得好game
屌 真係on9
nier爆左3週目
但最尾個彈幕做乜尻

死多幾次會有人幫你

屌肯定佢無上到網
個度玩兩次都喊哂

psn 12個月依家無野送
應唔應該等
利申依幾日會出機
有冇人知而家特價隻skyrim同遲d年尾出嘅 skyrim vr係咪同一隻game黎?
定係vr係獨立一隻game到時要再買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞