PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有冇人買伊諾克續作
玩左成年單機
無買過ps plus

見有child of light同assassin creed 今期算唔算抵買?
黎緊星期五出果隻火影經典傳承合集,有冇巴打知洗唔洗訂 唔多見到有消息

我都想知
冇咩人討論

想知加一

我上個月已經訂左

到時佢扣起哂D特典,你地就GG

幾錢

唔係掛 邊到訂
sony store 會唔會有得賣
玩左成年單機
無買過ps plus

見有child of light同assassin creed 今期算唔算抵買?

child of light比想像中好玩
刺客反而覺得好垃圾,玩左陣就del左
黎緊星期五出果隻火影經典傳承合集,有冇巴打知洗唔洗訂 唔多見到有消息

我都想知
冇咩人討論

想知加一

我上個月已經訂左

幾錢

唔係掛 邊到訂

自己去問相熟老板

我都想知
冇咩人討論

想知加一

我上個月已經訂左

幾錢

唔係掛 邊到訂

之前隻火影4咪送鐵板既,好多鋪頭都扣起左黎分開買。。
同類既有巨人條手巾,數碼暴龍隻CD
玩左成年單機
無買過ps plus

之前玩黑旗覺得幾好玩 呢隻唔知點解開頭已經頂唔順啲操作
玩左成年單機
無買過ps plus

之前玩黑旗覺得幾好玩 呢隻唔知點解開頭已經頂唔順啲操作

呢隻玩大刀同大炮幾爽
真心有邊隻VR Game 值得入手?
買咗返嚟淨係玩過Damn game

FARPOINT必玩,真心正。其次Rush of blood,真係會玩到叫出黎

Driveclub麻麻,可能個人問題有d暈。

VR World都正,不過每個遊戲都唔長,岩用黎招呼朋友

我都想知
冇咩人討論

想知加一

我上個月已經訂左

幾錢

唔係掛 邊到訂

自己去問相熟老板

就係無先慘呀

其實直接去問有冇得訂,同埋問佢包唔包特典(有d鋪頭唔問就唔俾)
唔放心既,係張單度寫埋連特典
巴打們有無玩ps4 vr +支槍 farpoint
睇片覺得好正 想為左隻game 而買vr

為一隻game就三思啦

都唔係既 vr game 本身興趣好大 其他都會岩 但想知道係果把槍玩落感覺係咪好順

順,玩到後面打外星人,真係要用支槍個準星,單眼咁aim黎玩
真心有邊隻VR Game 值得入手?
買咗返嚟淨係玩過Damn game

FARPOINT必玩,真心正。其次Rush of blood,真係會玩到叫出黎

Driveclub麻麻,可能個人問題有d暈。

VR World都正,不過每個遊戲都唔長,岩用黎招呼朋友

Batman都ok
不過太多人以為batman係打打殺殺嘅人

我上個月已經訂左

幾錢

唔係掛 邊到訂

自己去問相熟老板

就係無先慘呀

其實直接去問有冇得訂,同埋問佢包唔包特典(有d鋪頭唔問就唔俾)

想知大概幾錢 聽日太貴既話唔買住 唔想做水魚

火影都要炒?

我都想知
冇咩人討論

想知加一

我上個月已經訂左

幾錢

唔係掛 邊到訂

之前隻火影4咪送鐵板既,好多鋪頭都扣起左黎分開買。。
同類既有巨人條手巾,數碼暴龍隻CD

今集送鐵盒同畫冊

我上個月已經訂左

幾錢

唔係掛 邊到訂

自己去問相熟老板

就係無先慘呀

火影都要炒?

合集game好難炒最多幫你特典斬件

我都想知
冇咩人討論

想知加一

我上個月已經訂左

幾錢

唔係掛 邊到訂

自己去問相熟老板

就係無先慘呀

官方定價559

我上個月已經訂左

幾錢

唔係掛 邊到訂

自己去問相熟老板

就係無先慘呀

火影都要炒?

對上隻Gundam breaker 3同darksoul3合集都炒唔起

自己去問相熟老板

就係無先慘呀

火影都要炒?

對上隻Gundam breaker 3同darksoul3合集都炒唔起

聽日去完sony store 冇就落信和搵先
今日出左隻重製版One piece unlimited world red
有d想買
有無人玩過舊嗰隻 好唔好玩?
有冇咩game適合一家大細玩?

Monopoly

一定係肥公主

我個fd同我講until dawn

細有幾細啊
一齊討論下咁做有咩下場 幾好啊,又有少少少動作成份
有冇咩game適合一家大細玩?

Monopoly

一定係肥公主

我個fd同我講until dawn

細有幾細啊
一齊討論下咁做有咩下場 幾好啊,又有少少少動作成份

呢隻都講得出,不如玩奶排招呼朋友算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞