PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
勸你地唔好見有特價優惠就狗衝買game
真心想玩先買
唔係會後悔

唔準你阻人儲game
利申 儲game黨
真心想玩先買
唔係會後悔

同steam一樣
買咗先算

我呢d買左一定要爆機/白金
見到成堆game會好大壓力
最近剩係買左閃亂同無夜
兩個都係特典限定先買
唔係都唔會買
GTA5 計埋paypal 40蚊
數位版就194
但係而家ps4 GTA5 仲有冇人玩

我都諗緊買唔買好
數位版就194

大把 , 就算係P3 GTAV都仲好多人玩

我知問呢個問題好膠
但真心唔明GTA V 既吸引力,上twitch 睇人直播揸車周圍走唔明做緊咩

有冇玩過?

無玩過
我怕買完唔玩 所以先黎問
數位版就194

大把 , 就算係P3 GTAV都仲好多人玩

我知問呢個問題好膠
但真心唔明GTA V 既吸引力,上twitch 睇人直播揸車周圍走唔明做緊咩

買switch啦你

九唔搭八
真心想玩先買
唔係會後悔

同steam一樣
買咗先算

我呢d買左一定要爆機/白金
見到成堆game會好大壓力
最近剩係買左閃亂同無夜
兩個都係特典限定先買
唔係都唔會買

用slim 玩PBS 見佢跌fps 我呆左
唔知關唔關事
我尋日開paypal 但無信用卡
就諗住用銀行(儲蓄)帳號入錢
但我未開保安編碼器 咁就親身帶住paypal提供既戶口號碼去入
但銀行職員話唔夠14個number
又話paypal提供既入數戶口係美國銀行
要收兩舊水手續費
咁既情況正常?

小毒丁想用40蚊優惠姐

買張Tap and Go

跨行轉緊係要收啦
真心想玩先買
唔係會後悔

好後悔特價買左 the last guardian
有無人續左送star war個會藉
到依家都未收到code
Psn個免費刺客dlc
獨立成game?定本身要有隻game先玩得

Psn個免費刺客dlc

免費都唔識down黎試下
Psn個免費刺客dlc

咁惡既
Psn個免費刺客dlc

咁惡既

一開頭教學都冇 卡咗成粒鐘先知點跑同跳
有冇人有玩今期free果隻child of light??
打bloodborne打到好大壓力玩佢平伏下心情一流
想問下雜牌無線headphone係咪用唔到?

有 好撚正
個回合制好玩過大部份日系game

有 好撚正

玩TOB 先定佢好

有 好撚正

隻瑩火蟲搞到我好忙

有 好撚正

玩TOB 先定佢好

Child of light應該好短好快打爆
有無人續左送star war個會藉
到依家都未收到code

收唔到+1
出左機冇耐 想問下點解同一張卡 就咁用張卡就俾到錢 但係連paypal就俾唔到
如果地址問題 又會卡俾到paypal唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞