PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
成個月無玩
今日一開機要入番psn
咁我唔記得左個pw 就要去搞忘記密碼喇
去到個網直頭話我個電郵地址錯 話無依個電郵
可以點算
上古5 ps4版 會唔會好難控制

都唔會既
我諗應該同fallout差唔多 話哂同廠出 控制應該差唔多

得罪一句
呢隻冇mod真係扣好多分
psn 12個月依家無野送
應唔應該等
利申依幾日會出機

有Division送
就算唔啱玩都照買啦 當送隻game
Ps+好有用 唔好等

division真係唔岩玩
同埋要加三十幾蚊

我諗住買一個月先等佢有好野送再買12

12+game唔一定成日出
同埋都唔一定會係你想玩既「好野」

你又岩
咁依家直接買12最抵屌?

Ps+成日都有優惠嫁啦
新uncharted The Lost Legacy ign 竟然比得7.5分
http://www.ign.com/articles/2017/08/17/uncharted-the-lost-legacy-review
新uncharted The Lost Legacy ign 竟然比得7.5分
http://www.ign.com/articles/2017/08/17/uncharted-the-lost-legacy-review

比唔夠錢ign

比唔夠錢ign

之前有utuber講過隻野似加長版dlc多過一隻全新game

如果當新野玩會失望
唔知關唔關事
我尋日開paypal 但無信用卡
就諗住用銀行(儲蓄)帳號入錢
但我未開保安編碼器 咁就親身帶住paypal提供既戶口號碼去入
但銀行職員話唔夠14個number
又話paypal提供既入數戶口係美國銀行
要收兩舊水手續費
咁既情況正常?

小毒丁想用40蚊優惠姐
40蚊有咩好買

要我用PayPal,不了
唔知關唔關事
但我未開保安編碼器 咁就親身帶住paypal提供既戶口號碼去入
要收兩舊水手續費
咁既情況正常?

小毒丁想用40蚊優惠姐

paypal未試過入銀行戶口 一直都係入信用卡
40蚊有咩好買

有咩賽車game好玩? NFS買唔買得過
268starwar最抵,不過冇信用卡買唔到

依家唔係無左啦咩
40蚊有咩好買

40蚊有咩好買

自膠 搵到了
唔知關唔關事
要收兩舊水手續費
咁既情況正常?

小毒丁想用40蚊優惠姐

買張Tap and Go

比唔夠錢ign

之前有utuber講過隻野似加長版dlc多過一隻全新game

如果當新野玩會失望

咁係佢地on9,不嬲都話係 standalone dlc
GTA5 計埋paypal 40蚊
數位版就194
但係而家ps4 GTA5 仲有冇人玩
數位版就194

大把 , 就算係P3 GTAV都仲好多人玩
數位版就194

我知問呢個問題好膠
但真心唔明GTA V 既吸引力,上twitch 睇人直播揸車周圍走唔明做緊咩
勸你地唔好見有特價優惠就狗衝買game
真心想玩先買
唔係會後悔
數位版就194

我知問呢個問題好膠
但真心唔明GTA V 既吸引力,上twitch 睇人直播揸車周圍走唔明做緊咩

有冇玩過?
勸你地唔好見有特價優惠就狗衝買game
真心想玩先買
唔係會後悔

同steam一樣
買咗先算
數位版就194

我知問呢個問題好膠

買switch啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞