PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
lost legacy出啦
今個月刀劍優惠
但我已經有psv版
仲要買埋dlc
但ps4玩好似順啲
買唔買好

有愛就買
今個月刀劍優惠
但我已經有psv版
仲要買埋dlc
但ps4玩好似順啲
買唔買好

有愛就買

唉也

點算好

fifa pre-order 449咁貴?
fifa pre-order 449咁貴?

不嬲都咁嘅價
係街價先平<400
uncharted the lost legacy 竟然44 BG
uncharted the lost legacy 竟然44 BG

大小同內容唔一定成正比 畫面都佔好大部分

我宜家都係咁,新增PayPal唔得,Tap N Go 都唔得,咩都做唔到
原來之前有買uncharted4數位版可以免費玩新uncharted 好在睇一睇 差d出左去買碟版
原來之前有買uncharted4數位版可以免費玩新uncharted 好在睇一睇 差d出左去買碟版

屌,會唔會咁爽

屌,會唔會咁爽

豪華版就有

係咪今日出左?幾錢
壞左又過左保可以拎去邊到整?
用左個$40黎買FIFA18

屌,會唔會咁爽

豪華版就有

係咪今日出左?幾錢

葵涌廣場剛剛買 $265

我無揀就話我抵死姐
但我一早揀左是喎

有無set Paypal做default payment method?

增值唔用得wo...第一日出就打去問,佢話唔用得

得啊
冇問題

啱啱用左個優惠 都係收到paypal email $50-$40=$10
唔明你點解唔用得

我想知點解我個fd 睇我玩gameplay但係佢d畫面會lag 關wifi事?

你/佢Network廢

可以點解決
咁我想問問 paypal 個優惠可以買 psn 會籍嗎,定係只可買game 同充值電子錢包呢
咁我想問問 paypal 個優惠可以買 psn 會籍嗎,定係只可買game 同充值電子錢包呢

你充得錢包有咩買唔到
ps app 個第二螢幕有咩用

屌,會唔會咁爽

豪華版就有

係咪今日出左?幾錢

psn唔見有既

屌,會唔會咁爽

豪華版就有

係咪今日出左?幾錢

psn唔見有既

有wo
壞左又過左保可以拎去邊到整?

換機啦,醫返都曬藥費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞