PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有冇邊到買pro抵d
do話就出新一部ps真定9up
有冇邊到買pro抵d

真,等ps5先買
各位有無大掣推介想買嚟打格game
mad catz係咪實無死
有冇邊到買pro抵d

真,等ps5先買

等PS5 pro
On9 仔想問下即係今次無得down Tokyo jungle?

無PS3得PS4

Diu原來無PS4版
有冇邊到買pro抵d

真,等ps5先買

等PS5 pro

內幕消息 sony 就快出ps5 打 apple iphone 8
買game 去二手店(gameone果d)定係lihkg買會平d?

一隻隻
前幾日上網有人2K17開價200
早半個月出街見過150左右

大家都係去好景多?
各位有無大掣推介想買嚟打格game
mad catz係咪實無死

間廠都執咗你唔怕冇保養咪冇死囉 都係得番TE2同TE2+嘅姐
如果想有保就RAZER(唔好又講N年前壞制單野 SFV之後好似未見過RAZER打比賽壞制)
同埋你宜家睇人比賽大路都係得TE2嗰堆同RAZER嗰堆
HORI就唔建議 除非你用得慣支桿
仲有拳霸我望過一次D價就唔駛諗
利申:TE2+未執嗰時買 如果宜家買我諗我會買RAZER
有冇邊到買pro抵d

真,等ps5先買

等PS5 pro

內幕消息 sony 就快出ps5 打 apple iphone 8

放左部ps4 pro 等ps5 pro
select 2 50% off真係好撚癲
3舊水買到horizon + last guardian
On9 仔想問下即係今次無得down Tokyo jungle?

無PS3得PS4

Diu原來無PS4版

部PS3仲有開黎玩表示
雖然已經有兩隻黑色普通手掣
不過隻午夜藍手掣幾靚
但係要成468
不過隻午夜藍手掣幾靚
但係要成468

我買咗銀白色手制3個月
結果出隻銀黑色手制仲靚好多

btw等第日特價再買
小弟有部ps3
想問邊度仲會收
不過隻午夜藍手掣幾靚
但係要成468

唔一定照定價

而家d掣幾錢左右?

我對Horizon同Gravity Rush2有興趣
Horizon有無需要買deluxe?

我對Horizon同Gravity Rush2有興趣
Horizon有無需要買deluxe?

冇乜
得啲新手裝
岩岩入手pro 同埋地平線

弓箭瞄準有冇得用體感?r3瞄好難用
玩switch zelda 好好瞄

好似無 其實唔難瞄 隻隻索斯機械獸都咁大隻

諗住買heavy rain collecttion 同重力2

?$ 邊度買?

?$ 邊度買?

3180 海港城sony, 送1制
渣打卡另外送100$

用用下就慣 我當初唔識用玩用矛劈怪劈到過左2/4劇情先瞄得快

用用下就慣 我當初唔識用玩用矛劈怪劈到過左1/4劇情先瞄得快
9月份嘅ps plus game 幾時先有得dl?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞