PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今日買ps4 2480
比官方定價低左200

2380咋WO

我深水埗藍店買 但係佢出單2580
CUH2106B

藍店2380有手制送WO
你去左邊間
https://store.playstation.com/#!/zh-hant-hk/cid=STORE-MSF86012-SL170828_0903HK/4

如果只買兩隻, 有無GAME推介 或者 買邊兩隻最抵

利申: 唔要重力異想世界, MLB, Fat Princess Adventures 同所有 VR GAME

買黎山積

想睇片就買1886同beyond 2 souls/heavy rain

b2s 好正
咦 肥仔隻火影合集由520減到480喎
打手做到野下

係咪有巴打藍店買465 ?

噓 比次機會肥仔啦巴打 啱啱先劈完價 比你講一講又要減多十幾蚊 好傷架
今日買ps4 2480
比官方定價低左200

2380咋WO

CUH2106B

你去左邊間

應該1TB 黎
https://store.playstation.com/#!/zh-hant-hk/cid=STORE-MSF86012-SL170828_0903HK/4

利申: 唔要重力異想世界, MLB, Fat Princess Adventures 同所有 VR GAME

買黎山積

想睇片就買1886同beyond 2 souls/heavy rain

b2s 好正

上youtube睇哂gameplay當睇戲
咦 肥仔隻火影合集由520減到480喎
打手做到野下

肥仔moon 住個 post
Between ,hello 肥仔

唔該我差20蚊買殺耳達 麻煩減減
今日買ps4 2480
比官方定價低左200

2380咋WO

CUH2106B

你去左邊間

應該1TB 黎

2680係1tb
今日買ps4 2480
比官方定價低左200

2380咋WO

CUH2106B

你去左邊間

應該1TB 黎

係1tb 佢送哂
今日買ps4 2480
比官方定價低左200

2380咋WO

CUH2106B

你去左邊間

應該1TB 黎

係1tb 佢送哂

game golden買

2380咋WO

CUH2106B

你去左邊間

應該1TB 黎

係1tb 佢送哂

咁ok啦 加100多500gb

2380咋WO

CUH2106B

你去左邊間

應該1TB 黎

係1tb 佢送哂

諗住500gb都夠玩
有無GAME送

買黎山積

b2s 好正

上youtube睇哂gameplay當睇戲

呢D game自己玩好過睇人玩
因為人地D choice未必係自己想揀嘅

2380咋WO

CUH2106B

你去左邊間

應該1TB 黎

係1tb 佢送哂

諗住500gb都夠玩
有無GAME送

應該行多幾間先買喇, 隻手制都幾舊水

2380咋WO

CUH2106B

你去左邊間

應該1TB 黎

係1tb 佢送哂

諗住500gb都夠玩
有無GAME送

諗住藍店實冇死 點知check番
點解個價位平左200 咁搞笑
係咪因為冇送手制

2380咋WO

CUH2106B

你去左邊間

應該1TB 黎

係1tb 佢送哂

諗住500gb都夠玩
有無GAME送

可以咩都唔要 淨機1980
有d想玩重力
聽講上年plus送過一代
但果時未買ps4
我想問下PlayStation 個d現金卷可唔可以拎去藍店訂game
PS plus送左兩日
我想問下PlayStation 個d現金卷可唔可以拎去藍店訂game

同問
係你地比人屌之前 我勸你地自己打去開sony/藍店
係你地比人屌之前 我勸你地自己打去sony/藍店
有無巴打有買最新個隻海賊王?
覺得好唔好玩?實體版幾錢?

FYR , 3ds 版唔洗一舊水

FYR , 3ds 版唔洗一舊水

Ps4版呢咁
係咪出左隻新bio?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞