PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

想問下兩隻差電座有咩分別 純粹方向唔同?
有冇巴打有用後感

間唔中比錢就叫我入code 我都係一撳就幾秒間收到 今日全日試左幾十次都收唔到
咁啱上網買野今日送到用sma通知我 我又收到喎 咁閘係應該唔關我電話事掛

比$$都要入code
唔係login a/c先要入code咩

唔知啦 sony d野真係
唔係死psn就係垃圾網登記唔到保養

我好少用電腦login a/c
PS4(打機)都唔使入code

用開手機app/手機入網頁買game 間唔中就要我入code
但次次都好快收到
唯獨今次唔知做乜鬼野傻左

得你一個係咁?
有冇手足可以一齊試下?

暫時又唔見有其他巴打/fb網民話有咁既情況
算啦 聽日再試

去佢fb留下言,睇下admin會唔會覆你lor
頭先買Fifa,扣到40蚊coupon
屌佢追加優惠 好多大game正rpg

間唔中比錢就叫我入code 我都係一撳就幾秒間收到 今日全日試左幾十次都收唔到
咁啱上網買野今日送到用sma通知我 我又收到喎 咁閘係應該唔關我電話事掛

比$$都要入code
唔係login a/c先要入code咩

唔知啦 sony d野真係
唔係死psn就係垃圾網登記唔到保養

我好少用電腦login a/c
PS4(打機)都唔使入code

用開手機app/手機入網頁買game 間唔中就要我入code
但次次都好快收到
唯獨今次唔知做乜鬼野傻左

得你一個係咁?
有冇手足可以一齊試下?

暫時又唔見有其他巴打/fb網民話有咁既情況
算啦 聽日再試

去佢fb留下言,睇下admin會唔會覆你lor

我都間唔中用手機app要入
但每次都係一禁等唔使半分鐘收到
$30買左dragon age年度版
down左成十個dlc,加加埋埋成百gb
已經感覺上回左本
已經感覺上回左本

+1
準備開始玩
用40蚊買左監獄建築師
已經感覺上回左本

+1
準備開始玩

見到咁多dlc 有d心動
但玩英文好辛苦
買左仁王dlc
一隻sony自家game都冇
諗住買bloodborne
本身有$50psn,再扣$40,諗緊買咩好, 暫時睇中titanfall2,呢隻好玩嗎?請問有其他推介?
仆街 岩岩買完幾日 仲要有lbp3同肥公主

肥公主上個月送左
lbp 上個月40蚊買到
我買左fallout 4 77蚊
下個月出goty 但唔想等
Grace覆我查緊冇得即退

肥公主上個月送左

lbp早幾個月都係免費
已經感覺上回左本

+1
準備開始玩

但玩英文好辛苦

人老左唔想玩啲咁複雜既game 隻巫師3都擺埋左一邊

肥公主上個月送左

3日前先買pro
已經感覺上回左本

+1
準備開始玩

但玩英文好辛苦

totally agree
感覺到巫師3 係好遊戲
不過次次想打機諗起要用腦去消化就收左皮
已經感覺上回左本

+1
準備開始玩

但玩英文好辛苦

感覺到巫師3 係好遊戲

巫師3 我全清支線 地圖問號 dlc 打左over 200個鐘
已經感覺上回左本

+1
準備開始玩

但玩英文好辛苦

感覺到巫師3 係好遊戲

巫師3 我全清支線 地圖問號 dlc 打左over 200個鐘

都係
Witcher3我主線都未清完

反而無雙就成日玩

求推介

求推介

其實TOB好正 不過好少人討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞