PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Amnesia係咪走左數?

好似話9月啊定唔知另行通知

好似話9月啊定唔知另行通知

另行通知 -> 8月17號 -> 另行通知
走數中
有冇咩game適合一家大細玩?

黎緊既knack2
點解ps4 d限定版主機硬係唔出pro版?
https://kknews.cc/game/gqk5bqm.html
當年ps3我都係買限定機
https://kknews.cc/game/gqk5bqm.html

因為sony都覺得自己d slim機賣唔出

因為sony都覺得自己d slim機賣唔出

隻game delay唔係因為要up 4k咩

推又推部slim 真心戇鳩
岩岩話我不附合資格拎優惠券, 係咪已經完左?
已經確認左信用卡
我想知點解我個fd 睇我玩gameplay但係佢d畫面會lag 關wifi事?

你/佢Network廢

可以點解決

求救
我想知點解我個fd 睇我玩gameplay但係佢d畫面會lag 關wifi事?

你/佢Network廢

可以點解決

求救

小學雞?
插lan線
再唔得轉plan
想問一下係外國既巴打
大家點樣買game or充值
因為香港既psn唔受外國既信用卡同埋paypal
有時網上d點卡既手續費貴到驚人
以前都仲可以用外國既信用卡去俾錢
依家想幫襯都無辦法
真心有邊隻VR Game 值得入手?
買咗返嚟淨係玩過Damn game
個paypal 優惠完左?拎唔到coupon
見今日打風無野做,刷多兩個PayPal 充落psn
有冇人知邊度有得訂日版太鼓game連鼓

hkqgamer 650
元朗喜利 6xx
利申:訂左

元朗喜利 6xx

thx

元朗喜利 6xx

thx

hkqgamer我睇佢fb都係得中文版

打風玩uncharted先

唔怕BAM?
想問下PS港服 Nier dlc 係咪下咗架?搵唔到

唔怕BAM?

係啦,咁勇
請問有冇越戰 或 二戰亞洲區嘅game推介?
個paypal 優惠完左?拎唔到coupon

抱歉,你可能不符合此項優惠的資格。
Skyrim 定 mass effect 抵玩啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞