PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
winning18同2k18會唔會有人炒
見今日打風無野做,刷多兩個PayPal 充落psn

唔怕BAM?

係啦,咁勇

唔增就笨
原來之前有買uncharted4數位版可以免費玩新uncharted 好在睇一睇 差d出左去買碟版

屌,會唔會咁爽

豪華版就有

我有豪華版,免費遊玩中夾埋平過分開買好多
40蚊優惠係咪完左啦

到期日 2017年8月23日

https://www.paypal.com/hk/webapps/mpp/offers?view=details&offerId=WLK2XZURWQN2Q&locale.x=zh_HK

抱歉,你可能不符合此項優惠的資格。
40蚊優惠係咪完左啦

https://www.paypal.com/hk/webapps/mpp/offers?view=details&offerId=WLK2XZURWQN2Q&locale.x=zh_HK

我都係
黎緊星期五出果隻火影經典傳承合集,有冇巴打知洗唔洗訂 唔多見到有消息
40蚊優惠係咪完左啦

我都係

好似係因為滿左額
Save data corrupted
有冇巴打試過
Save data corrupted
有冇巴打試過

平時有連cloud就down返落去
黎緊星期五出果隻火影經典傳承合集,有冇巴打知洗唔洗訂 唔多見到有消息

我都想知
冇咩人討論

想知加一
今集uncharted真係有d短

爆左?
巴打們有無玩ps4 vr +支槍 farpoint
睇片覺得好正 想為左隻game 而買vr
隻白色情人節都ok好玩

為一隻game就三思啦

故事模式短過正傳

故事模式短過正傳

當然啦 但比想像中仲短

為一隻game就三思啦

都唔係既 vr game 本身興趣好大 其他都會岩 但想知道係果把槍玩落感覺係咪好順
Amnesia係咪走左數?

好似話9月啊定唔知另行通知

好似有得download 了

我都想知
冇咩人討論

想知加一

我上個月已經訂左

到時佢扣起哂D特典,你地就GG
去賣GAME 啲人為幾十蚊排 見到都唔想理
開POST賣GAME 啲人為幾十蚊排 見到都唔想理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞