PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你就咁login paypal
睇下完成咗嗰個交易扣咗你幾錢

都係一樣

但我諗緊係咪因為我經電腦買所以佢read唔到係PSN購物

都係一樣

我隻fifa都係經電腦買 我諗唔關事
可能係你手快冇save到張coupon就買咗?
算啦40蚊啫 玩沙排大力啲抽擊條女發泄下囉

都係一樣

我隻fifa都係經電腦買 我諗唔關事
可能係你手快冇save到張coupon就買咗?
算啦40蚊啫 玩沙排大力啲抽擊條女發泄下囉

我就係save咗
入到去paypal見到

之後先再上playstation network睇GAME
望咗好耐無嘢想買又見到VR沙排有得J下
就買佢

我都無撚扣喎 明明set好曬預設

但都無扣張coupon錢 仲喺度

我都無撚扣喎 明明set好曬預設

但都無扣張coupon錢 仲喺度

you are not alone
見到你哋失敗例子
我懷疑40蚊只可以用落做緊特價嗰堆game度
見到你哋失敗例子

我係買特價game

痴撚線 paypal搞到成pat屎咁
見到你哋失敗例子

我係買特價game

除咗去ps4 / paypal fb屌柒佢哋之外
都唔知仲可以做咩好了
有無人打電話去屌柒paypal?
見到你哋失敗例子

我係買特價game

除咗去ps4 / paypal fb屌柒佢哋之外
都唔知仲可以做咩好了

我買正價GAME用到
Playstation HK facebook 好多苦主

咁on9既
一D人得一D人唔得

咁on9既
一D人得一D人唔得

咪係囉 我跟足佢都無扣我coupon

咁on9既
一D人得一D人唔得

即刻del咗個paypal link佢

咁on9既
一D人得一D人唔得

我諗緊
係咪過200蚊既會用唔到卷

咁on9既
一D人得一D人唔得

我諗緊

唔關事

咁on9既
一D人得一D人唔得

我諗緊

唔關事

但我買269無減
上面買208都無減

有個108減咗

2B你有無買?
買WATCH DOGS2 成功減左40蚊

咁on9既
一D人得一D人唔得

我諗緊

唔關事

但我買269無減
上面買208都無減

有個108減咗

2B你有無買?

我用電話app入 佢要我比錢時登入
但試左好多次佢都冇send個兩步驗證碼黎 登入唔到比唔到錢

咁on9既
一D人得一D人唔得

我諗緊

唔關事

但我買269無減
上面買208都無減

有個108減咗

2B你有無買?

你好彩
Add Fund 冇扣到40
屌佢老母

你好彩

早兩日睇達哥fb promote就話所以game都得 不論有冇特價

驚中伏 成功例子比錢前係咪都係咁嘅樣

你好彩

早兩日睇達哥fb promote就話所以game都得 不論有冇特價

達哥夠話買Mirror's Edge啦
根本唔夠50蚊唔用得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞