PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
select 2 50% off真係好撚癲
3舊水買到horizon + last guardian

建議你玩左巨鷹先再玩horizon,否則個操控實屌晒鬼
除非你係汪達迷
年尾出
https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=7kD_u7PNVFw

Kamen Rider

笨大永不錄用
隻高達仲未嬲完

一定會出好多要比錢既DLC

逐隻逐隻角色賣錢 仲有唔同form, 特別電影版form .... 諗起都fat fat
年尾出
https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=7kD_u7PNVFw

Kamen Rider

笨大永不錄用
隻高達仲未嬲完

逐隻逐隻角色賣錢 仲有唔同form, 特別電影版form .... 諗起都fat fat

但唔買唔得
最愛迷惘
年尾出

Kamen Rider

笨大永不錄用
隻高達仲未嬲完

但唔買唔得
最愛迷惘

未必嘅 之前個集都係得無料dlc
Life is strange 前傳 racheal同chloe真係好sheshe
想問下日文game會唔會load得番中文版個save?
例如人中0?
唔該哂
呢期買機邊度抵?要換機
想問下日文game會唔會load得番中文版個save?
例如人中0?
唔該哂

不會
呢期買機邊度抵?要換機

花式問出機
呢期買機邊度抵?要換機

花式問出機

黃金
呢期買機邊度抵?要換機

花式問出機

黃金

呢期買機邊度抵?要換機

花式問出機

黃金

上次黃金買平出面幾舊
出面食水好撚深
呢期買機邊度抵?要換機

花式問出機

黃金

上次黃金買平出面幾舊
出面食水好撚深

真心咩
呢期買機邊度抵?要換機

花式問出機

黃金

上次黃金買平出面幾舊
出面食水好撚深

真心咩

我都黃金買機
送好多驚又送手制
有冇天命2偷跑?
呢期買機邊度抵?要換機

花式問出機

黃金

上次黃金買平出面幾舊
出面食水好撚深

真心咩

我都黃金買機
送好多驚又送手制

唔玩喇
你求其搵間藍店買啦
黃金就唔好去喇
呢期買機邊度抵?要換機

花式問出機

黃金

上次黃金買平出面幾舊
出面食水好撚深

真心咩

我都黃金買機
送好多驚又送手制

唔玩喇
你求其搵間藍店買啦
黃金就唔好去喇

slim 1950
pro 2950
近排先發現,ps4手制點轉1同2制
ps3果時可以就咁1制轉2制,2制轉1制

黃金

上次黃金買平出面幾舊
出面食水好撚深

真心咩

我都黃金買機
送好多驚又送手制

唔玩喇
你求其搵間藍店買啦
黃金就唔好去喇

slim 1950
pro 2950

頭先188問
slim都2xxx
今個月特選GAME,$30有middle earth shadow of mordor
有無人玩過有咩COMMENT?
今個月特選GAME,$30有middle earth shadow of mordor

等緊就黎出既第2集
第一條未玩過

等緊就黎出既第2集
第一條未玩過

好玩
一開始有d難,中期開始爽,後期會悶d因爲已經屈晒機
玩法幾過癮,可以係咁收手下,幫佢地上位
但支線好重複,last boss直頭有:下,唔係咁就完掛。咁嘅feel
結論,而家咁平一定要玩,除非你超唔鐘意中土背景,又或者見到英文會死

另外下集再強化收手下嘅系統,而且可以集合d手下去攻城,不得了
近排先發現,ps4手制點轉1同2制
ps3果時可以就咁1制轉2制,2制轉1制

2掣禁PS掣,之後登入返本身既ac

1掣入guest
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞