PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
見到有online shop可以pre order 2k18 fifa18, $400就有信唔信得過?

400 蚊是咪訂炸

原來個肥仔 $390 不過之前好似有巴打話佢會坐地起價

Hkx?

訂咗都起價就屌柒佢老母啦

btw呢間仆街狗也不屌

呢間而家愈賣愈貴 出面火影賣緊458佢第賣520

間野直頭弗上腦添啦
又要就時間交收 一係就要去太子
咁不如直接去mk/ssp舖買屌 重平過佢
比隻狗咬爛左個手製係咪唔會有保養
見到有online shop可以pre order 2k18 fifa18, $400就有信唔信得過?

400 蚊是咪訂炸

Hkx?

btw呢間仆街狗也不屌

間野直頭弗上腦添啦

開鋪嗰陣仲要自稱良心店唔炒價
無知一問
係咪個電腦mon只要有audio output個窿
我直接插喇叭條3.5mm入個窿到
咁玩電腦同ps4果陣喇叭都會有聲
仲洗唔洗唔洗搞其他野

而家用緊iphone耳機玩
如果得就順便換個新電腦mon
無知一問
仲洗唔洗搞其他野

無知一問
仲洗唔洗搞其他野

我用nevgator 100m上綱,但連lan線落主機測試得6m,有無方法set返快thanks

唔通冇得雙打

有無人試過雙打
Btw 大埔藍店458

我買左488
我見有1p vs 2p選項 應該可以

我頂
冇中文都比個英文黎啊

一開波唔知做乜搞到我係木葉入面亂行

唔知一二係日文版就走去買
官網寫到明,如果你係psn單買一二就係英文版

我一早知 所以係巴哈睇d 日文翻譯睇左一陣就識過 d三星條件

好多片假,搞到睇得幾辛苦下
無知一問
仲洗唔洗搞其他野

Thx

400 蚊是咪訂炸

Hkx?

btw呢間仆街狗也不屌

間野直頭弗上腦添啦

開頭都有支持佢 真係平過出面/出面炒佢都做正價
自從出左switch之後佢就愈黎愈惡 平又冇平過人 放便又唔係真係咁放便 態度又唔係好 而家仲要貴過出面
倒不如收工出去買完炸炸臨返去玩好過
我用nevgator 100m上綱,但連lan線落主機測試得6m,有無方法set返快thanks

100mbps除返開好似得十幾mb左右
建議你讀返it course

100mbps除返開好似得十幾mb左右
建議你讀返it course

ps4 測速好似都係用bit 唔係byte

Hkx?

btw呢間仆街狗也不屌

間野直頭弗上腦添啦

自從出左switch之後佢就愈黎愈惡 平又冇平過人 放便又唔係真係咁放便 態度又唔係好 而家仲要貴過出面

呢間野好撚多打手架
有無師兄renew左psn送division果個?
大約要幾耐先收到code?
上網話within 5 days

上星期買左plus 送星戰已收到code

等左幾耐先收到code?

你幾時買,我都等緊收email

唔會係人手出code咁慢吖………

Hkx?

btw呢間仆街狗也不屌

間野直頭弗上腦添啦

呢間野好撚多打手架

我訂過幾隻game又未試過坐地起價
就時間交收好正常,唔通24小時出現o係你果區咩
不過賣得愈黎愈貴又真既,除非佢講明訂game價,否則都無咩必要幫襯佢
太鼓日文版同中文版既歌係咪會有唔同

街機中文得台灣同大陸歌無日本歌
日本得日本版

PS4 版唔知會唔會跟街機

出左歌list可以睇下 我怕dlc唔有唔同

日本得日本版

日本版有歌list
http://taikops4-ses.taiko-ch.net/songlist/
有時用PS4睇youtube或者Netflix都好細聲
有咩計可以tune大聲d
講緊電視已經開到好大聲

Hkx?

btw呢間仆街狗也不屌

間野直頭弗上腦添啦

呢間野好撚多打手架

不過賣得愈黎愈貴又真既,除非佢講明訂game價,否則都無咩必要幫襯佢

講到人地無平game咁,隻芒亨同Uncharted dlc咪賣得好平,無人叫你買game買死一間,比人話黑店既良品一出巫師三優惠咪又係大班巴打沖去買,根本無野搵野泥講

間野直頭弗上腦添啦

呢間野好撚多打手架

講到人地無平game咁,隻芒亨同Uncharted dlc咪賣得好平,無人叫你買game買死一間,比人話黑店既良品一出巫師三優惠咪又係大班巴打沖去買,根本無野搵野泥講

搭單問 呢家做緊fifa 380算唔算公價 有時寧願放工順路經太子就鳩衝返屋企打機算

日本得日本版

日本版有歌list
http://taikops4-ses.taiko-ch.net/songlist/

我都擔心佢香港版會鬼唔馬6
仲未決定買邊隻好

日本得日本版

日本版有歌list

仲未決定買邊隻好

唔會掛。。得呢啲歌我諗dlc都走唔甩。。
咁港版生生性性跟返日版就唔好搞到我psn要開多個日帳
有無師兄renew左psn送division果個?
大約要幾耐先收到code?
上網話within 5 days

上星期買左plus 送星戰已收到code

等左幾耐先收到code?

你幾時買,我都等緊收email

唔會係人手出code咁慢吖………

我記得唔係收email喎,
之前送ff15個陣,佢係直接send去我psn個inbox到
無收過email

日本得日本版

日本版有歌list

仲未決定買邊隻好

唔會掛。。得呢啲歌我諗dlc都走唔甩。。
咁港版生生性性跟返日版就唔好搞到我psn要開多個日帳

講左有dlc 分6個月出 每月5首 (類似係咁)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞