PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
話說我都試過係到post過d mhw game片話switch mhxx垃圾
點知呢個post d人叫唔好咁 竟然冇人附和我

反而任post就間唔中都有人笑下ps 然後一班人附和hehehaha咁

呢兩個族群邊個信仰度高真係睇得出

你係咪放十幾條武器片果個
我講左句 唔好影衰post

你去其他論壇 sony死忠咪一樣
係呢度機主post少d
平時呢度咪又係圍爐笑xb笑老淫
扮咩sony fans高質

呢度果D唔係少D
係會直接出去搵人撚姐
隻白色情人節好似幾好玩咁
但中文版好似冇日語

本身韓國game黎 唔知語音有冇得揀英文
話說我都試過係到post過d mhw game片話switch mhxx垃圾

反而任post就間唔中都有人笑下ps 然後一班人附和hehehaha咁

係呢度機主post少d

呢度果D唔係少D
係會直接出去搵人撚姐

我咪講左囉
入手ps4 除左藍店 邊到抵入
黎緊9月出fifa 18 會唔會有bundle版

惠康百佳做緊特價

759最撚抵,會員卡有七折

係呢度機主post少d

呢度果D唔係少D
係會直接出去搵人撚姐

我俾人屌 係咪覺得呢到同你d朋友好大對比

惠康百佳做緊特價

收到風 你老母進行大特價

惠康百佳做緊特價

惠康百佳做緊特價

你阿媽大減價益你阿爸
Uncharted有偷跑未?

同問, 隻game 好似冇人理咁
Uncharted有偷跑未?

同問, 隻game 好似冇人理咁

當DLC 又太長 當新作又太短
兩頭唔到岸咁

惠康百佳做緊特價

係任post 講左句某某game有d悶即刻俾人咬
呢個族群d fans真係好恐怖

兩邊都係咁架啦
你以為sony冇咩

係兩登講witcher3小小缺點都比人屌到飛天

兩邊都係咁架啦
你以為sony冇咩

Ds又咪係

兩邊都係咁架啦
你以為sony冇咩

Ds又咪係

應該W3多過ds3

兩邊都係咁架啦
你以為sony冇咩

Ds又咪係

應該W3多過ds3

都差唔多架啦
唔係話ps4機主post有品d 係除左屌買機主之外都好少屌人講遊戲好壞
不過出面有好多ps4 game post都有咁既情況 所以唔可以淨係話老任粉
兩登仔好多都好惡
$40PayPal淨係summer sale d game先用得?
$40PayPal淨係summer sale d game先用得?

no
你用黎增值錢包都得
想買無線headset
筆直1500
有冇推介?
0090好唔好用?

佢唔貴唔好expect好靚聲
想買無線headset
筆直1500
有冇推介?
0090好唔好用?

佢唔貴唔好expect好靚聲

Btw有人話好夾耳,我戴左兩個星期左右已經無左呢個問題
想問PAYPAL果40蚊優惠可唔可以預購新GAME?
想用果個優惠買2K18
想問PAYPAL果40蚊優惠可唔可以預購新GAME?
想用果個優惠買2K18

可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞