PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

要我用PayPal,不了

自膠 搵到了

自膠 搵到了

話時話係咪仲有一隻free game未放出黎

自膠 搵到了

自膠 搵到了

有冇人有玩今期free果隻child of light??
打bloodborne打到好大壓力玩佢平伏下心情一流

有 好撚正
個回合制好玩過大部份日系game

玩TOB 先定佢好

Child of light應該好短好快打爆

用左1個星期6打爆左
有冇人係打直擺部機?
早幾日換左個櫃冇位擺部機,
而家一係打直擺, 一係zip係個櫃既層板中間
後者試過玩1個鐘玩到層板都可以煎蛋, 不過部機仲未紅燈

想睇下有冇人用直立架? 同埋大家部機係咪放係通風地方

唔記得利伸slim

原廠直立架

淘寶is ok

Btw, 直立架事小,周圍通風緊要啲

咁真係要諗下有咩地方擺
冇通風位
有冇人係打直擺部機?

唔記得利伸slim

原廠直立架

淘寶is ok

幾錢蚊 部機 都係果百幾蚊

百幾蚊好少啫
最緊要唔好整壞部機
有冇人係打直擺部機?

唔記得利伸slim

原廠直立架

淘寶is ok

幾錢蚊 部機 都係果百幾蚊

百幾蚊好少啫
最緊要唔好整壞部機

個人認為 原廠會好d
淘寶d膠 老化 難鳩左就仆街
想收部ps4/ ps4 silm 連2手製
有意pm https://t.me/Willww

死出去啦
有無巴打係長期將部機較做待命模式唔熄機 方便遙控遊玩?
好耐冇開機了

有用果陣會咁做

冇用先off
黑白熊v3有試玩版 仲要等多一個月先出

預今日會再玩就待機
訓前就熄機
但好多時都冇跟
火影合集要556大洋

去到幕留人個集?
火影合集要556大洋

Psn唔見有
有冇人巴打收PlayStation $50購物卷? 有3張

有用果陣會咁做

冇用先off

岩岩買個時一直都係咁
但自從屋企跳過幾次fuse之後就唔敢了

sony海港城3180,送多一個手制,簽渣打卡有100-200 coupon,目前最抵

正喎,thx!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞