PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今晚有 DFF Beta

期待

dl緊
COD BETA 洗唔洗預購先有得玩?

唔洗 頭先玩左一場 比人屈到pk
DFF 未有反應 唔會係中午12點掛

正常咁寫都係指中午十二點
巴打們有無玩ps4 vr +支槍 farpoint
睇片覺得好正 想為左隻game 而買vr

巴打 係咪想買 VR?
我買撚咗一星期好後悔
原來間房容納唔到部機
唔介意買2手 可以pm我

巴打 係咪想買 VR?
我買撚咗一星期好後悔
原來間房容納唔到部機

點解唔去PS 試玩左/上官網睇下要幾大範圍先買
人中之龍2重製

巴打 係咪想買 VR?
我買撚咗一星期好後悔
原來間房容納唔到部機

how much?

想問dff係咩?
等到9月先有game值得買

有咩game ? destiny? 悶左好耐 等緊gt sport 同太鼓

188 二樓$460

三隻碟

好似大陸d翻版碟

已買
想問下第一,二集係咪無繁中

除左一至四集之外
最新果隻博人傳都包埋嫁可?

本身非火影fans,初初諗住買嚟玩吓順便當睇吓故仔,但原來1,2集係日文,可以慳返

想問dff係咩?

dissidia final fantasy

closed beta要預先抽

三隻碟

好似大陸d翻版碟

已買
想問下第一,二集係咪無繁中

除左一至四集之外
最新果隻博人傳都包埋嫁可?

本身非火影fans,初初諗住買嚟玩吓順便當睇吓故仔,但原來1,2集係日文,可以慳返

其實未玩過3,4 都已經抵,1 係PS3 game 黎
可能因為我係火影fans 啦

有咩game ? destiny? 悶左好耐 等緊gt sport 同太鼓

same等緊太鼓 mhw 同埋dq11中文

發現我鍾意玩果啲game都係ns 果啲。。

巴打 係咪想買 VR?
我買撚咗一星期好後悔
原來間房容納唔到部機

how much?

人中之龍2重製

用左paypal40$優惠是但買左fallout4, 好正,估唔到會沉迷,玩生存難度玩到好爭扎,好有walking dead feel.
埋單77$ 真係抵到爛,但season pass 勁貴成三百幾 ,希望遲d 有discount

我都係因為mhw先唔賣機 一尼番工都冇乜時間打 二尼冇乜真係好吸引既game了

我都係因為mhw先唔賣機 一尼番工都冇乜時間打 二尼冇乜真係好吸引既game了

9 月都係nba 2k18 同fifa 18
10 月就gt sports (hopefully)
有無師兄renew左psn送division果個?
大約要幾耐先收到code?
上網話within 5 days
尋晚試玩左陣cod ww2..

除左畫面靚d 之外, 個射擊系統都係永恆不變.. 全場9衝 之後鬥快禁制去殺人
禁左Zoom 之後 彈既散射同槍後座力=0
無追開post
有無人等緊龍珠

唔通冇得雙打

有無人試過雙打
Btw 大埔藍店458
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞