PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
聽日PayPal 個40蚊可以用嚟買ps+?
點算

部機耐唔耐就玩玩下自動關機重開

係咩問題?

上網睇 有人話係有一批機有問題

又有人話唔好一邊download一邊打機 就無事 試左陣好似又真係好d 但一download野佢又關機
已過保 點算好
想買部ps4 pro同一套G29連波棍玩 GTsport 同其他車game
想問下去邊到買好? 同埋有冇啲咩優惠

黃金
有無人有咩單機雙人game好玩 同女朋友玩

switch
小小大星球3
幫朋友問
其實買咗For Honor
但係冇PlayStation Plus 係咪好on9

咁抵做咩唔買

你唔online 就唔on9
新手一問 點解我用SHURE SE215嘅耳機連到PARTY 但人地又聽唔到我講野嘅

我女朋友好鍾意玩overcooked同早排送果隻肥公主
想問 有冇咩多人連線game好玩?發現自己玩黎玩去都係單機game
(12)呀貓巴
(12)呀貓巴

sorry
唔識數數目

肥公主耐玩性極低

肥公主耐玩性極低

Overcooked 今日行街唔見有得賣
同埋條女話咁低能點岩我玩丫
Lm
新手一問 點解我用SHURE SE215嘅耳機連到PARTY 但人地又聽唔到我講野嘅

215好似冇咪
想買部ps4 pro同一套G29連波棍玩 GTsport 同其他車game
想問下去邊到買好? 同埋有冇啲咩優惠

黃金

Game都未出
等出左先買啦
啱啱玩rainbow six好唔慣手掣,係咪真係有得練架

215好似冇咪

自己個耳機有冇mic 都唔知

215好似冇咪

自己個耳機有冇mic 都唔知

對住個手制大嗌
個40蚊點攞?

可以刷了,開十個pay pal account, 分十次用 , 每樣野減40
儲50只收10蚊

可以刷了,開十個pay pal account, 分十次用 , 每樣野減40
買50蚊先減40

買50蚊先減40

你仲係好似唔明點玩最爽

買50蚊先減40

PlayStation™Store 夏季大減價,PayPal 帳戶消費滿 HK$ 50 即減 HK$40
到期日 2017年8月23日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞