PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
真心有邊隻VR Game 值得入手?
買咗返嚟淨係玩過Damn game

FARPOINT必玩,真心正。其次Rush of blood,真係會玩到叫出黎

Driveclub麻麻,可能個人問題有d暈。

VR World都正,不過每個遊戲都唔長,岩用黎招呼朋友

Batman都ok
不過太多人以為batman係打打殺殺嘅人

batman係用盡VR既代入感,好多互動,不過真係太短了。。。未high盡已收皮
部ps4唔夠位了,巴打有冇外置hd推介?

有冇咁多GAME要成日玩啊

有時特價咪買左先 好少買實體了

可以再download wor

人中0真心好難收
好似無人放二手咁
人中0真心好難收
好似無人放二手咁

好GAME係難收D

巴打應該係D down完未玩哂,就down第二隻
人中0真心好難收
好似無人放二手咁

好GAME係難收D

之前好多人放
人中0真心好難收
好似無人放二手咁

好GAME係難收D

之前好多人放

定係你收個價唔太好?
如果急玩 可以比多少少
Fallout PS4 同pc 可唔可以一齊玩?
火影合集已出
$509
諗緊仲好唔好買FIFA18
2月見特價買左17都係玩唔掂就擺左喺度
人中0真心好難收
好似無人放二手咁

好GAME係難收D

之前好多人放

定係你收個價唔太好?
如果急玩 可以比多少少

反而而家收horizon難d
諗緊仲好唔好買FIFA18
2月見特價買左17都係玩唔掂就擺左喺度

FIFA啱啱出既話, 應該買碟會平啲喎
火影合集已出
$509

邊到?抵屌喎 一次有4隻game(我本身一隻都冇)
火影合集已出
$509

同埋係咪有鐵盒,美術書同博人12mins
火影合集已出
$509

PS store
火影合集已出
$509

PS store

cwb? 放工去先
火影合集已出
$509

PS store

cwb? 放工去先

原來講緊digital 版ps store, 我load 錯左以為sony store
隻火影究竟係合集(舊GAME)定有新元素係入面?
PS4 FB PAGE班小學雞走去玩古惑狼笑撚到我
隻火影究竟係合集(舊GAME)定有新元素係入面?

新果隻係新忍出擊但未出

合集係將本身既終極風暴1-4 (成套火影)合埋一隻再畫面提升至HD,3 4變繁中,岩哂我呢d 之前冇game 既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞