PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
PSVR減價$500

https://asia.playstation.com/cht-hk/press-releases/2017/1h/20170829-psvr/

其實個camera同兩碌棍係咪非必要 ?

camera必要,按摩棒先唔洗

按摩棒我有ps3果隻係咪用得

同一支

諗下買唔買先

除左BIO7或者summer lesson呢類game
又好似冇乜野玩

鹹濕排球

batman好正

同一支

諗下買唔買先

又好似冇乜野玩

鹹濕排球

batman好正

明明之前有玩過白色情人節VR demo
但唔知點解唔見有出
https://store.playstation.com/#!/zh-hant-hk/cid=STORE-MSF86012-SL170828_0903HK/4

如果只買兩隻, 有無GAME推介 或者 買邊兩隻最抵

利申: 唔要重力異想世界, MLB, Fat Princess Adventures 同所有 VR GAME

買黎山積
https://store.playstation.com/#!/zh-hant-hk/cid=STORE-MSF86012-SL170828_0903HK/4

利申: 唔要重力異想世界, MLB, Fat Princess Adventures 同所有 VR GAME

買黎山積

想睇片就買1886同beyond 2 souls/heavy rain

買黎山積

想睇片就買1886同beyond 2 souls/heavy rain

GOD OF WAR 3

同一支

諗下買唔買先

又好似冇乜野玩

鹹濕排球

batman好正

但唔知點解唔見有出

其實睇唔睇到VR av?
silm機係咪玩唔到vr

同一支

諗下買唔買先

又好似冇乜野玩

鹹濕排球

batman好正

但唔知點解唔見有出

其實睇唔睇到VR av?

google dmm psvr

都得
但對比起PS4 Pro畫面差d同lag d

都得

結論係pro + vr先係perfect march
利申:未持有pro + vr

都得

結論係pro + vr先係perfect march
利申:未持有pro + vr

咁唔諗vr啦
Tap N Go 係未已經用唔到黎買野?

我都係用tap&go 買啊 無問題
見呢度好似冇人講過 提多次
有買Ps plus嘅記得拎amnesia

呢隻game好玩咩?
對恐怖驚無興趣
新手一問,我想問隻火影博人傳係咪會有齊終極風暴4嘅內容? 二手300蚊抵唔抵入,見到終極風暴4都係200蚊,想知博人傳有咩分別
新手一問,我想問隻火影博人傳係咪會有齊終極風暴4嘅內容? 二手300蚊抵唔抵入,見到終極風暴4都係200蚊,想知博人傳有咩分別

出左經典傳承 包終極風暴1-4 (連博人傳)
都係$460 點解仲買終4

今日買ps4 2480
比官方定價低左200
今日買ps4 2480
比官方定價低左200

咦 肥仔隻火影合集由520減到480喎
打手做到野下
今日買ps4 2480
比官方定價低左200

2380咋WO
今日買ps4 2480
比官方定價低左200

2380咋WO

我深水埗藍店買 但係佢出單2580
CUH2106B
打手做到野下

肥仔moon 住個 post
Between ,hello 肥仔
打手做到野下

係咪有巴打藍店買465 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞