PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
9月份嘅ps plus game 幾時先有得dl?

通常都係每個月第一個禮拜四
想問下有冇巴打玩過隻戰國Basara 4
最近見佢送手制想出機
但GT又未出 真三國無雙8又未出
所以先買依隻玩下

利申: 只係o係ps2 玩過basara 2...
想問下有冇巴打玩過隻戰國Basara 4
最近見佢送手制想出機
但GT又未出 真三國無雙8又未出
所以先買依隻玩下

利申: 只係o係ps2 玩過basara 2...

等PS5
宜家仲有冇得訂GT Sports
有無人知元朗喜利收唔收二手game
宜家仲有冇得訂GT Sports

PS話9月8號開始預購 唔知係部機定隻game都係
知唔知ps4 街霸英文賣緊幾錢
全新/二手

荃灣$148
全新/二手

荃灣$148

有點遠
師兄講緊呢個價係新定二手

全新 見到有啲人放二手都係放120~150 有時仲貴少少
全新/二手

荃灣$148

有點遠

難怪 今日係某藍店睇到 150
二手app $140

試過見到有人賣二手$180
全新/二手

荃灣$148

有點遠

二手app $140

英文版預左用唔到DLC
而中文版一般要到200以上
全新/二手

荃灣$148

有點遠

二手app $140

英文版預左用唔到DLC

dlc係乜 新機主 唔識

general story
season pass
全新/二手

荃灣$148

有點遠

二手app $140

英文版預左用唔到DLC

dlc係乜 新機主 唔識

general story
season pass

general story我用美服psn download
有冇巴打插外置hard disk 會成日load唔到?
去周邊機器睇冇,去儲存空間果到睇又冇
我次次插隻hard disk都要reboot幾次部ps4先搵到
我想知係咪正常

利申:通常過完game會去停用隻hard disk 先拔線
有無人知元朗喜利收唔收二手game

今朝瞓醒開機,部機藍燈閃一下就熄左,拔電再插&換個插頭都係咁,開唔到機。
到底有冇方法救到,定係部機已經打柴
今朝瞓醒開機,部機藍燈閃一下就熄左,拔電再插&換個插頭都係咁,開唔到機。

長按冇用,連安全模式都入唔到

提你夠鐘換Pro

提你夠鐘換Pro

冇PS+,冇backup save

提你夠鐘換Pro

重新開始

提你夠鐘換Pro

唔怕,獎盃與你同在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞