PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有無師兄renew左psn送division果個?
大約要幾耐先收到code?
上網話within 5 days

上星期買左plus 送星戰已收到code
Dragon ball 隻 xv2 有冇清玩過,同1比有咩新元素
係YouTube 睇畫面,好似第1集仲吸引
xv2信和要420蚊,1就2手我諗80到100
UFC 2 25折
明食Tmr McGregor vs Mayweather條水

等左幾耐先收到code?

唔通冇得雙打

有無人試過雙打
Btw 大埔藍店458

我買左488
我見有1p vs 2p選項 應該可以

我頂
冇中文都比個英文黎啊

一開波唔知做乜搞到我係木葉入面亂行

唔通冇得雙打

有無人試過雙打
Btw 大埔藍店458

我買左488

我頂
冇中文都比個英文黎啊

放棄了
直接玩3算了

堅持就是勝利

唔通冇得雙打

有無人試過雙打
Btw 大埔藍店458

我買左488

我頂
冇中文都比個英文黎啊

放棄了
直接玩3算了

第2集先最好玩

一直覺得仙人mode 係最型
光明之子 好唔好玩架?
光明之子 好唔好玩架?

ok ga

好似係橫向動作game
今晚dl先
見到有online shop可以pre order 2k18 fifa18, $400就有信唔信得過?

400 蚊是咪訂炸
見到有online shop可以pre order 2k18 fifa18, $400就有信唔信得過?

400 蚊是咪訂炸

原來個肥仔 $390 不過之前好似有巴打話佢會坐地起價
光明之子 好唔好玩架?

ok ga

好似係橫向動作game
今晚dl先

回合制RPG
幾好玩,我都玩到爆機

400 蚊是咪訂炸

Hkx?

400 蚊是咪訂炸

呢個價同街價有乜分別

400 蚊是咪訂炸

Hkx?

訂咗都起價就屌柒佢老母啦

btw呢間仆街狗也不屌

400 蚊是咪訂炸

Hkx?

訂咗都起價就屌柒佢老母啦

btw呢間仆街狗也不屌

訂親都無起價,減價就有

等左幾耐先收到code?

我同我細佬同一日買,都係第二日就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞