PS4機主討論區(11) 神之馬壯 #6467 下次請開Post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我想問下PlayStation 個d現金卷可唔可以拎去藍店訂game

同問

可以
有d想玩重力
聽講上年plus送過一代
但果時未買ps4

想玩就買
驚唔抵咪買碟玩完放番出去
God of war2 好唔好玩?
無雙式玩法?定uncharted drake collection保險d

想買horizon但唔知夾咩好
咦 肥仔隻火影合集由520減到480喎
打手做到野下

係咪有巴打藍店買465 ?

噓 比次機會肥仔啦巴打 啱啱先劈完價 比你講一講又要減多十幾蚊 好傷架

大埔藍店第1日賣458 之後變咗468
幾時知9月送咩games

美服好似出second son,香港跟就正
咦 肥仔隻火影合集由520減到480喎
打手做到野下

係咪有巴打藍店買465 ?

噓 比次機會肥仔啦巴打 啱啱先劈完價 比你講一講又要減多十幾蚊 好傷架

大埔藍店第1日賣458 之後變咗468

Day one 188 $460

之前好似出過?

之前好似出過?

好似買plus送過
不過每月free唔知送過未
想問下嚟緊10月係咪會出GT限量版既BUNDLE?
有冇咩方法可以係香港買到
真SLIM機主 不過覺得GT個LIMITED EDITION幾型想買

之前好似出過?

好似買plus送過

之前果個係dlc,好似今個月隻刺客咁,今次送正傳

港服明天公布

之前好似出過?

好似買plus送過

係就正
可以試下中二病天翔
見ufc2特價 忍唔住買左
想買vr玩 但個距離得1.5m 夠唔夠玩

唔夠
我女友屋企都係得1.5m
成日玩玩下話出area
又會有d game reach唔到
真SLIM機主 不過覺得GT個LIMITED EDITION幾型想買

搭單問最平既軚盤要幾錢 阿爸想玩

唔夠
成日玩玩下話出area

成日玩玩下就出
有無人屋企有兩部PS4

搭單問最平既軚盤要幾錢 阿爸想玩

我想一set過買晒 買比人
但上網睇限量版好似唔係香港發售
全民golf 有冇巴打有買

唔夠
成日玩玩下話出area

成日玩玩下就出

之前好似出過?

好似買plus送過

係就正
可以試下中二病天翔

岩岩先出買2半價
佢邊敢送

之前好似出過?

好似買plus送過

係就正
可以試下中二病天翔

岩岩先出買2半價
佢邊敢送

傻豬黎 上次夠送fat princess

之前好似出過?

好似買plus送過

係就正
可以試下中二病天翔

岩岩先出買2半價
佢邊敢送

傻豬黎 上次夠送fat princess

想入TLOU
但之前99蚊實體
而家買99蚊數位好似好戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞