[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
咁你屌有份選巴杜姆個班加泰狗咪算囉
屌哂所有疤狗做乜姐
呢度大部分人都覺得要增兵先贏到R連啦
係要屌就指名道姓開宗明義去屌

你搵到我用「所有」呢個字先
如果你自問唔係弱智又何必對號入座
我不嬲Facebook同Twitter都成日屌鳩啲弱智球迷,佢地係黎自世界各地
屌哂所有疤狗做乜姐

我不嬲Facebook同Twitter都成日屌鳩啲弱智球迷,佢地係黎自世界各地

每隊波都總有弱智球迷架啦
講真個個都識睇波咩
如果唔係同psg反左面,其實馬度迪都ok。好似廿m

就算50m都好撚過40m他

就算50m都好撚過40m保

Nzonzi 同樣年紀,西甲經驗多好撚多
仲要平4m

除左高層係間碟之外 都撚唔明點解會買保
外國班識波帝都鬧哂鬼咁

外國班識波帝都鬧哂鬼咁

巴西市場

Nzonzi 同樣年紀,西甲經驗多好撚多
仲要平4m

仲要有歐聯經驗
保有中超經驗

外國班識波帝都鬧哂鬼咁

巴西市場

乜你覺得保會賣到波衫
講真睇過幾場含大亞冠對日本仔
係勁啲但完全唔係超晒果隻
仲話踢西甲

外國班識波帝都鬧哂鬼咁

巴西市場

乜你覺得保會賣到波衫

要賣波衫 係含大買個中國人好過啦😂

外國班識波帝都鬧哂鬼咁

巴西市場

乜你覺得保會賣到波衫

大雄係羅素派既人
佢地喺巴西有好多勾當 明既暗既都有
肯撚定私底下有野我地唔會知
講真睇過幾場含大亞冠對日本仔
係勁啲但完全唔係超晒果隻
仲話踢西甲

得一年主流聯賽經驗 就係當年嘅熱刺

外國班識波帝都鬧哂鬼咁

巴西市場

乜你覺得保會賣到波衫

要賣波衫 係含大買個中國人好過啦😂

你覺得中國人會買正版波衫咩

外國班識波帝都鬧哂鬼咁

巴西市場

乜你覺得保會賣到波衫

大雄係羅素派既人

多數又係回佣果啲
如果40m買保連奴可以換到條仆街落台嘅都抵嘅

外國班識波帝都鬧哂鬼咁

巴西市場

乜你覺得保會賣到波衫

大雄係羅素派既人

羅素以前係Nike南美主管,主攻巴西
佢地一直都係想玩巴西幫
屌哂所有疤狗做乜姐

每隊波都總有弱智球迷架啦
講真個個都識睇波咩

但巴既「大愛」球迷比例係特別高
你試下保去任何一隊豪門應該係99%既人屌鬼
但巴仲可以有3成4成人覺得無問題😂

賤種球迷就個個都屌
巴塞球迷就個個都支持

兩個極端都好on9,但前者你屌走勁人既同時你最終有機會拎返個更勁既人
後者既話,廢人再俾機會都會係廢
3成人支持
咁可能你follow左班弱智人
我個twitter都屌哂鬼
原來保連奴係減薪加盟
原來保連奴係減薪加盟

羅白150m人工
保500m

俾我係羅白即走
3成人支持
咁可能你follow左班弱智人
我個twitter都屌哂鬼

今次主流係屌哂鬼呀
但世界各地總有為數不少既巴迷係好似香港個Facebook page班友咁智障

就算未計保,之前話俾Paco機會果班已經係智障啦
好聽啲可以叫後知後覺既
https://twitter.com/101greatgoals/status/896601309247188992

韋拿都算幾有職業操守。好多去美職都HEA踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞