[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
土狗同悲觀蛇有分別咩

一個想隊波收皮 公海會含皇馬條撚打翻疤狗轉頭 自己諗啦

土狗含賤種都含到雪雪聲啦

唔覺 佢係指出對面有咩優點 你班人人地講對面有少少好就話叫人支持皇馬 我已經少入黎都見到幾次 皇馬係廢ge點做巴塞宿敵

賤種呢兩年勁我阿婆都知啦
洗唔撚洗日撚日講呀,含到咁落力有錢收咩

屌你老母

土狗同悲觀蛇有分別咩

唔覺 佢係指出對面有咩優點 你班人人地講對面有少少好就話叫人支持皇馬 我已經少入黎都見到幾次 皇馬係廢ge點做巴塞宿敵

屌你老母

土狗同悲觀蛇有分別咩

屌你老母

土狗同悲觀蛇有分別咩

屌你老母

土狗同悲觀蛇有分別咩

屌你老母

土狗同悲觀蛇有分別咩

屌你老母

連登班賤種球迷個個都屌勻
斷腳死全家空難死成日聽
相反我地比人炒都係屌高層為主
唔覺佢地有咩咁高質

邊撚個話過佢地高質
我不嬲都話佢地弱智
但佢地果種弱智化係呀豬呀狗都屌
唔少巴迷果種弱智法係呀豬呀狗都睇多季

現實黎講佢地係成功
成個市場都癲你就要一起癲咩?150m去買一個乜都無證明過嘅球員真係值咩?同埋我覺得重建咪重建囉 有乜問題 美斯係到所以就要用曬d錢買人先係咩道理?
斷腳死全家空難死成日聽
唔覺佢地有咩咁高質

邊撚個話過佢地高質
我不嬲都話佢地弱智

現實黎講佢地係成功

我 立即 屌你老母
咁都可以嘈餐飽,影A保就是最強組合
咁都可以嘈餐飽,馬A保就是最強組合

邊鳩個馬呀
咁都可以嘈餐飽,古A保就是最強組合
呢度個個屌高層我知呀
咁我咪唔係講緊你地囉
咁撚難明⁇

不過有份屌高層都唔代表唔弱智
如果支持拿住筆錢strong hold
妄想下季全世界老細智商下降唔會劏你,妄想呢個世界無通脹
或者有神來信心認為下季英超or油王唔會推高個價反而幫市場降溫幫你巴塞易啲汁到寶

咁呢類人我唔會叫弱智既,不過智商同俾倫敦金呃既呀婆高小小囉

歡迎繼續對號入座

Strong hold有咩問題?

下季有更多球員選擇,自然有多d議價空間。另一方面人地出咁高價除左係大雄廢,亦都睇死你無得揀,要焗買,另一方面,以利做例子,當古想走,人地都要有時間搵替身,下年早d落bid,佢地早d凖備,自然唔會係價錢咬得咁緊

根本你同迷講嘅野係冇衝突
好心咪非黑即白啦

仲strong hold 你隊波等得 美斯等唔起
佢收皮個下疤買幾多人翻黎都無用 要重整好耐

迷仔係話下年再買
土方係要今年使哂
Ok?

又老屈,我幾時話今年駛哂?
我只係話應該買丹比利

咁丹比利個價去到150m full pay都要出?

買左Seri先,然後再講下價
佢死都唔肯放就出
成個市場都癲你就要一起癲咩?150m去買一個乜都無證明過嘅球員真係值咩?同埋我覺得重建咪重建囉 有乜問題 美斯係到所以就要用曬d錢買人先係咩道理?

美斯係到就應該要全力爭冠,呢樣我同意
而嗰222m亦都一定要拎去買人
呢個係一向既定做法
斷腳死全家空難死成日聽
唔覺佢地有咩咁高質

邊撚個話過佢地高質
我不嬲都話佢地弱智

現實黎講佢地係成功

咁巴迷就點都睇啦 你搵下有邊個球員班賤種冇屌過啦

邊鳩個馬呀

馬屎
其實諗咁多做乜?回購Song咪得
其實諗咁多做乜?回購Song咪得

你咪試下無美斯會點lo 10億你都咪撚洗旨意拎歐聯啦重建
呢度個個屌高層我知呀
咁我咪唔係講緊你地囉
咁撚難明⁇

不過有份屌高層都唔代表唔弱智
如果支持拿住筆錢strong hold
妄想下季全世界老細智商下降唔會劏你,妄想呢個世界無通脹
或者有神來信心認為下季英超or油王唔會推高個價反而幫市場降溫幫你巴塞易啲汁到寶

咁呢類人我唔會叫弱智既,不過智商同俾倫敦金呃既呀婆高小小囉

歡迎繼續對號入座

Strong hold有咩問題?

下季有更多球員選擇,自然有多d議價空間。另一方面人地出咁高價除左係大雄廢,亦都睇死你無得揀,要焗買,另一方面,以利做例子,當古想走,人地都要有時間搵替身,下年早d落bid,佢地早d凖備,自然唔會係價錢咬得咁緊

根本你同迷講嘅野係冇衝突
好心咪非黑即白啦

仲strong hold 你隊波等得 美斯等唔起
佢收皮個下疤買幾多人翻黎都無用 要重整好耐

迷仔係話下年再買
土方係要今年使哂
Ok?

又老屈,我幾時話今年駛哂?
我只係話應該買丹比利

咁丹比利個價去到150m full pay都要出?

買左Seri先,然後再講下價
佢死都唔肯放就出

咁我唔同意了

美斯係到就應該要全力爭冠,呢樣我同意
而嗰222m亦都一定要拎去買人
呢個係一向既定做法

其實有時我唔想打咁長,但你地個腦真係轉唔撚到架啵

駛唔駛錢唔係重點
買唔買到人先係重點

係你地先會有個諗on9既諗法話因為啲人貴就要買,因為有222m就要買,然後老屈我

舉個極端既例子
如果丹1蚊古1蚊施1蚊
咁剩低啲錢真係可以唔駛用

你買人係有需要先買,而唔係因為個價錢平貴而買
巴塞呢家既第一考慮就係即戰力
呢一刻人>錢

市場問題如果你地覺得今年買唔到下年會汁到平貨,咁你地就真係弱智
其實華dee 掌帥之後對轉會操作發揮過咩作用?

點解其他豪門可以領隊助教參與討論買咩人
巴塞會交哂比球探管理層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞