[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
唔講保黎到會踢成點
但如果森柏借出去係做果d球隊常規主力,我又唔覺係壞事,係巴塞做後備佢咪又係每4-5場先出得十幾廿分鐘

借出去我讚成
不過唔係臨開季,而係應該由7月份就要借走人
等森可以係新球隊到慢慢適應

森伯踢法要去主攻控傳球隊先有用,上季借去格狗根本無意思,佢又踢得差,隊波又垃圾

拉彭點睇

拉彭個Vincent Gomez都勁架
佢未必有得踢
但係踢中下游會練到佢硬淨啲,唔係壞事
希望今晚班主場球迷做吓野

唔講保黎到會踢成點
但如果森柏借出去係做果d球隊常規主力,我又唔覺係壞事,係巴塞做後備佢咪又係每4-5場先出得十幾廿分鐘

借出去我讚成

森伯踢法要去主攻控傳球隊先有用,上季借去格狗根本無意思,佢又踢得差,隊波又垃圾

拉彭點睇

佢未必有得踢

有心練人,借又好,留隊又好
唔好去到季尾先做
人地賤種一早將B隊核心借左出去,等球員可以同新球隊一齊參加季前進訓同比賽
我地連人都未買,垃圾都未清
8月31號就借比人,你叫個教練點算好
唔講保黎到會踢成點

借出去我讚成

拉彭點睇

佢未必有得踢

唔好去到季尾先做
人地賤種一早將B隊核心借左出去,等球員可以同新球隊一齊參加季前進訓同比賽

#goodmanagement
唔講保黎到會踢成點

借出去我讚成

拉彭點睇

佢未必有得踢

唔好去到季尾先做

賤種呢家就係青訓同買星方面做到平衡
相反我地青訓又放走,星又買唔到(仲要俾人搶走)
鳩up左兩個月既保就真係黎
Paulinho is to appear today in London, where tomorrow has to reach Barcelona. MD
Paulinho is to appear today in London, where tomorrow has to reach Barcelona. MD

每體食屎啦屌你老母
高層喉舌
同大公文匯一撚樣

加泰人冇腦嫁

加泰人冇腦嫁

bok ng dou
支超
條撚屌巴杜娒一上台就收緊海外會員既限制
一早就知加泰佬冇腦 玩撚殘巴

成班加豬
想問吓我地係咪第一隊喺中超買人
想問吓我地係咪第一隊喺中超買人

上場已經噓鳩bartomeu啦 都係未買到人

上場已經噓鳩bartomeu啦 都係未買到人

人地咪做緊野
加快手買保
Juventus submitted a bid for André Gomes. Barça rejected their offer and considered the player untransferable. [md]
Juventus submitted a bid for André Gomes. Barça rejected their offer and considered the player untransferable. [md]

屌你老母 意假垃圾想買我地球王
FC Barcelona have not yet confirmed the deal, but an official statement should follow soon.
如果每體準仲有少少轉機
屌你老母高層

大6好多source都講哂喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞