[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
高層有新轉會消息未?

P
直覺覺得更衣室有啲嘢
直覺覺得更衣室有啲嘢

so9今場屌d so 屌得幾甘下
屌老虎好似驚左美斯咁,開個角球都要問下大佬先
高層有新轉會消息未?

P

A
高層有新轉會消息未?

P

A

U
高層有新轉會消息未?

P

A

U

L
打機動戰都唔一定要高佬,有速度有力量都可以玩

dso, 細佬,tiger 呢d技術又冇沙維小白咁細膩,咁咪練肌肉練體能囉,我就未聽過足球員練大隻係壞事黎

而且有個高大中鋒做plan b永遠唔會係壞事
碧基,今場無得怪佢呀。own goal 出腳合理。兩球靚波其實都封左位。清算咩,唔好係咪都屌

c朗果球都叫封位? 阿豬阿狗都知佢係果個位一定起腳架啦,佢仲係度發夢

有無諗過 碧基已經出盡奶力盡追牙朗,而牙朗入波唔喺碧基封位唔夠快,而真喺牙朗好波?
本身佢兩個都有差距,你怪碧基不如怪 Vidal 唔撚見人仲好啦

維度就實廢架啦,碧基早兩年守到c朗一棟都冇喎,依家佢老左,又變左有差距? 今場碧基擺明就唔專心啦

專唔專心我唔知,因為我睇精華無睇成場波
但打反擊對佢嚟講一定無平時守咁易,始終佢唔喺有速度 + 需要協防
1 ON 1 完封牙朗,更何況今場成隊波表現都

依家只可以等佢哋醒吓,諗下回合點樣挽回面子
打機動戰都唔一定要高佬,有速度有力量都可以玩

dso, 細佬,tiger 呢d技術又冇沙維小白咁細膩,咁咪練肌肉練體能囉,我就未聽過足球員練大隻係壞事黎

而且有個高大中鋒做plan b永遠唔會係壞事

牙朗已經幫你證明咗大隻喺無問題,一樣咁屈
不過要犧牲靈巧方面嘅嘢
有無手足可以提下點解今場無出 SEMEDO?

Sd email問華dee
碧基,今場無得怪佢呀。own goal 出腳合理。兩球靚波其實都封左位。清算咩,唔好係咪都屌

c朗果球都叫封位? 阿豬阿狗都知佢係果個位一定起腳架啦,佢仲係度發夢

有無諗過 碧基已經出盡奶力盡追牙朗,而牙朗入波唔喺碧基封位唔夠快,而真喺牙朗好波?
本身佢兩個都有差距,你怪碧基不如怪 Vidal 唔撚見人仲好啦

維度就實廢架啦,碧基早兩年守到c朗一棟都冇喎,依家佢老左,又變左有差距? 今場碧基擺明就唔專心啦

但打反擊對佢嚟講一定無平時守咁易,始終佢唔喺有速度 + 需要協防

相反隔離烏迪迪發揮好出色
睇到差距未呀 垃圾大雄

Sd email問華dee

頭先打左電話比佢,佢話驚啲人分唔到烏迪迪同施美度,所以唔出住
世三世三

相反隔離烏迪迪發揮好出色

我最尾差d奶野
2個主力中場,1個主力側翼,1個中堅
呢4個位唔執,下年都係咁上下
準備做米蘭
最好今季食雞胸等班膠層俾人炒撚哂去
睇左上半場訓左
估唔到下半場咁激
睇左上半場訓左
估唔到下半場咁激

Week

我一早訓左
睇左上半場訓左
估唔到下半場咁激

Week

我一早訓左

睇西波
睇左上半場訓左
估唔到下半場咁激

Week

我一早訓左

睇西波

訓到7點幾先醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞