[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
仲有一點大家冇提到
保連奴呢類球員一定會加盟巴塞
唔似丹比利古天樂呢類球員
佢地會諗過唔過隔離賤種好

因為賤種唔會落bid買中超仔呀

得踢中超的一定係廢?我也不想解釋太多,但其實睇返佢踢法其實係可以有效強化我地中場,佢身體對抗性高、體能好、爛打、後上攻擊能力以及遠射都出色,而且能夠給予巴塞中場一直缺乏的硬度,為防線提供到一定的保護。此外他近年少小受傷患困擾,可以為巴塞中場線帶來穩定性和經驗。

不得不說
球衣grp班人真係好痴線

有冇link?
巴塞今個轉會窗真係做曬主角

令到班報紙佬日日有工開 皇馬日日有笑話笑
仲有一點大家冇提到
保連奴呢類球員一定會加盟巴塞
唔似丹比利古天樂呢類球員
佢地會諗過唔過隔離賤種好

因為賤種唔會落bid買中超仔呀

得踢中超的一定係廢?我也不想解釋太多,但其實睇返佢踢法其實係可以有效強化我地中場,佢身體對抗性高、體能好、爛打、後上攻擊能力以及遠射都出色,而且能夠給予巴塞中場一直缺乏的硬度,為防線提供到一定的保護。此外他近年少小受傷患困擾,可以為巴塞中場線帶來穩定性和經驗。

佢也是巴西國家隊中場的重心,也是目前國家隊入球最多的中場球員,佢加盟其實應該可以加強我地中場的入球能力。另外他在國家隊是多次把皇馬的卡斯美路擠到後備席中的,實力差極有限,斷估不是大家口中的三線球員,試問廢又點踢巴西呢?

不得不說

有冇link?

http://goo.gl/V3ExNp

不得不說

有冇link?

講緊個group 邊個球衣group黎

不得不說

有冇link?

講緊個group 邊個球衣group黎

ok
https://www.facebook.com/groups/571734309634118/permalink/934763226664556/
踢唔掂英超
敗走中超 竟然有得踢巴塞
踢唔掂英超

為疤帶黎未來
踢唔掂英超

買左保唔洗seri lu
有冇手足開古人ac係個痴撚線page屌鳩啲左膠同反智admin?

屌都廢事
有冇手足開古人ac係個痴撚線page屌鳩啲左膠同反智admin?

由25出走果陣留意到依家 所有人都痴撚線

等你表現

等你表演

等你表演

告魯夫ac?

開左個叫告魯夫

等你表演

告魯夫ac?

MD:
Paulinho (29) will fly to Barcelona on Monday to sign for FC Barcelona.

You激進球迷

開左個叫告魯夫

G持牙保

屌都廢事

真 但想睇表演
搵人開個保連奴ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞