[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
到底係華帥問題定球員問題

球員問題較大
巴塞呢班波一向有自己踢法
教練最多都係做針對性換人
但係如果某個位置唔夠硬淨
係會輸到好肉酸

但屁馬走咗,搞到今日左路冇晒方向,6/70分鐘換http://d.so出嚟好似仲廢咗,咁其實係咪唔應該換走屌?

屌老虎唔止係能力問題 係心態上都太保守
自己去過失左比人屌都好過唔嘗試
Dso出到黎有一下撞撞下都可以突破到
證明佢有嘅係決心同鬥志
有時踢波就係會有運 明明前面個個係世界級右閘
但你都會有機會過到佢 所以我覺得60分鐘換係遲左好多添
呢兩季已經冇乜創造力
冇埋屁唔買返個前場球員真係乜柒都要美斯一腳踢
Tmr睇fb班垃圾收皮未

聽日宣佈買保,就到我地收皮啦
D so >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>屌老虎

但對鍠依啲級數都係唔夠班

我覺得屌勁過dso少少,係咪我問題

勁? 上半場佢除左回傳做過啲乜啊?

喂你身為一隻翼連扭都唔扭你不如走把啦
其實丹比利根本好岩巴塞
好多時強強對碰都係靠防守反擊入波
而今日屌老虎已經證明左自己
可以執包袱

以前villa.eto'o做反擊點真係好勁
而家啲反擊點

其實係佢地有足球意識 無球走位強
利申:非爆閘 和平討論
D so對弱隊ok
睇得出今季有信心左,進步左
但大戰,不了

佢熱身賽對西乙都係咁鳩帶衝入人堆
我就唔敢對佢太大期望啦
屌老虎個感覺係似驚比人屌。下下都係做最簡單既野。好老實,我寧願睇佢爆兩野
D so對弱隊ok
睇得出今季有信心左,進步左
但大戰,不了

佢熱身賽對西乙都係咁鳩帶衝入人堆
我就唔敢對佢太大期望啦

有場icc ok
其實丹比利根本好岩巴塞
可以執包袱

而家啲反擊點

講無球走動就火撚滾
屌老虎個感覺係似驚比人屌。下下都係做最簡單既野。好老實,我寧願睇佢爆兩野

但佢速度好似慢咗好多
其實丹比利根本好岩巴塞
可以執包袱

而家啲反擊點

突然正常番
其實丹比利根本好岩巴塞
可以執包袱

而家啲反擊點

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

但佢速度好似慢咗好多

唔識踢錯腳翼咁
估唔到講中要輸場西盃高層有壓力先至逼到佢買人
我諗係依兩日公佈,激親d球迷要搵轉會轉移視線
Brw岩先見到大雄個樣同倆雷斯幾大對比
其實丹比利根本好岩巴塞
可以執包袱

而家啲反擊點

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

而家你罷全盛沙維落黎都無得踢

我想456收鳩大雄皮

但佢速度好似慢咗好多

都話左好多人根本無睇過拖肥
朗奴高文擺佢後備唔係無原因

佢最好表現果期係右邊斬波俾盧卡古
但佢速度對佢英超啲閘根本過唔到
12m回購隻自家翼返黎回傳好笑啲
定40M買中超巴西仔返黎好笑
其實丹比利根本好岩巴塞
可以執包袱

而家啲反擊點

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

艾卡沙講無球走動都ok
不過小學埋門你走幾撚勁都冇意思
其實丹比利根本好岩巴塞
可以執包袱

而家啲反擊點

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

加多個全盛小白就有得踢

一個真球迷 一個演員
其實丹比利根本好岩巴塞
可以執包袱

而家啲反擊點

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

又唔係咁講
擺全盛沙維 無球走動果個咪美斯

但佢速度好似慢咗好多

上季睇佢踢ac
意甲都踢唔撚掂
其實丹比利根本好岩巴塞
可以執包袱

而家啲反擊點

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

又唔係咁講
擺全盛沙維 無球走動果個咪美斯

而家美斯都唔會走足90分鐘同咁多場啦

但佢速度好似慢咗好多

連速度都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞