[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
Player of the environment considers that Sergi is unhappy with the obtainment of Paulinho. @jordifarre_fcb

羅白企係球迷呢邊 真巴狗 想隊波好

羅150m年薪
保500m年薪

1.5m
5m
先岩

自膠

Roberto deserves better
Player of the environment considers that Sergi is unhappy with the obtainment of Paulinho. @jordifarre_fcb

羅150m年薪
保500m年薪

踢中超有加乘是常識吧,我們祖國是當今最強大國家,當然要比足面啦

人家呀保已經自願降薪加盟疤狗
咱們應該感謝他才對
同時感謝祖國的培養
講真
如果蘿蔔有隊好嘅波要 過到去又有穩定嘅上陣嘅
我情願佢走 冇必要留係到受啲咁嘅待遇
Dortmund accepted the €100m fee for Dembelé from Barça. Difference still on quantity of bonus. BVB want €30m. [@tancredipalmeri] #FCBlive

Fixed100m+30m variable ?

抵屌喎

快 立即

羅150m年薪
保500m年薪

踢中超有加乘是常識吧,我們祖國是當今最強大國家,當然要比足面啦

人家呀保已經自願降薪加盟疤狗
咱們應該感謝他才對
同時感謝祖國的培養

咪就係,人地幫我地養保连奴不用錢嗎?
蘿蔔頭走我直播燒波褲呀仆街 未著過
講真

去車仔應該難有正選
老鼠同 mon post轟講幾句
講真

去車仔應該難有正選
老鼠同 mon post轟講幾句

打摩西個位囉
Skysports消息

古唔係利物浦歐聯大名單

係背傷未好返定點
Skysports消息

古唔係利物浦歐聯大名單

係背傷未好返定點

黎疤攬住一齊死
其實買左Pauline
我地仲可以夠錢買曬古天奴,丹比利?

Btw 快d 來🙏🏻
Done deal
其實買左Pauline

Btw 快d 來🙏🏻

只會死得仲快
Paulinho officially joined FC Barcelona. € 40. clause € 120 m.
最佳引援
Paulinho officially joined FC Barcelona. € 40. clause € 120 m.

唸極都唸唔明點解要買佢
喺岩岩輸完波之後買個中超球員
簡直有如雪中送炭
喺岩岩輸完波之後買個中超球員
簡直有如雪中送屎
其實買左Pauline

Btw 快d 來🙏🏻

只會死得仲快

唔明~
希望古,丹快d 來。

40歐
其實買左Pauline

Btw 快d 來🙏🏻

只會死得仲快

唔明~
希望古,丹快d 來。

古打中中唔得
其實買左Pauline

Btw 快d 來🙏🏻

只會死得仲快

唔明~
希望古,丹快d 來。

古打中中唔得

保中中
其實買左Pauline

Btw 快d 來🙏🏻

只會死得仲快

唔明~
希望古,丹快d 來。

古打中中唔得

認同
FF
咁鍾意硬淨
古 蘇 丹

蘿 影 保
後面是撚但三個啦
搵d跑得嘅跑埋蘇花影 三個嗰份得唔得
真係唔知講咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞