[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
希望呢到咁多位巴迷睇完呢場波識醒

希望大雄識醒好過啦

希望你識醒就真

我地識醒?幾時有盲撐呢隊波
係咁睇你班仆街回帶
問題一 對強隊無尼馬變左好似俾人7喜個季咁 無威脅攻門 不斷輸反擊

二.唔知係安蛇戰術問題(唔盲目追球控球)定關尼馬事..依兩年打典型反擊球隊都無依家咁7 至少對馬德里個兩支球隊係
今場俾我感覺係返沙維岩岩開始退落黎個重感覺 力不從心
三.影帝單防真係唔多掂 睇得出高層想改善 睇到個弱點 點都好 希望保幫手執屎
4.唔買返個有質素既翼鋒 e.g丹/代小白既中場都係等收皮
5.av可以打後備 防守好差

大家點睇
隊隊都有人走咖啦
巴塞都買走人地唔少主力
但人地買人又好 用後生仔又好
轉陣又好
識得解決個問題先叫主帥

但今場我睇唔到有咩去補返尼馬走既影響囉
只係求其搵件垃圾去頂尼馬個位

其實頂唔緊要,重要係頂嗰個係咪做番應該做嘅野。根本上左路就係行行企企等做吓傳送,連傳中都係後上翼衛做多,咁點會唔死
屌同丹啲走位on99,傳球又中撚晒人,到底係咪學界升上嚟嫁
隊隊都有人走咖啦
巴塞都買走人地唔少主力
但人地買人又好 用後生仔又好
轉陣又好
識得解決個問題先叫主帥

但今場我睇唔到有咩去補返尼馬走既影響囉
只係求其搵件垃圾去頂尼馬個位

岩呀,咩都唔變純粹搵個廢既人頂勁人位
我都做到教練

所以我覺得巴狗個模式好on9
教練完全冇得針對買人
全部變左睇餸食飯
如果高層係有心嘅都話冇事
而家高層係仆街間碟
其實小白踢順境波仲有作用
但大戰最好出45分鐘就夠
小白維度迪路飛奧 下場一定唔可以做正選
So9 都回塘了

exactly
So9 都回塘了

so9今日啲短傳真係幾差吓
希望呢到咁多位巴迷睇完呢場波識醒

希望大雄識醒好過啦

希望你識醒就真

我地識醒?幾時有盲撐呢隊波

我意思係叫佢唔好天真到以為大雄識醒

愛西力球迷不知幾想整死巴塞
So9 都回塘了

小白上季已經要開始打後備
連沙維都咁快逼佢 小白打個打法一早keep唔到
最大問題係美斯已經好落力,次次背住幾條友都轉到身去
但真係唔夠支援
咬咬鳩足成場,成日想彈彈波唔知彈撚左去邊
但真係唔夠支援

次次一打幾都仲出到波算係咁
但真係雙拳難敵十手
問題一 對強隊無尼馬變左好似俾人7喜個季咁 無威脅攻門 不斷輸反擊

二.唔知係安蛇戰術問題(唔盲目追球控球)定關尼馬事..依兩年打典型反擊球隊都無依家咁7 至少對馬德里個兩支球隊係
今場俾我感覺係返沙維岩岩開始退落黎個重感覺 力不從心
三.影帝單防真係唔多掂 睇得出高層想改善 睇到個弱點 點都好 希望保幫手執屎
4.唔買返個有質素既翼鋒 e.g丹/代小白既中場都係等收皮
5.av可以打後備 防守好差

大家點睇

其實影帝ok,但前面一斷波,迫唔切,比人打返轉頭嗰下先最危險
到底係華帥問題定球員問題
但真係唔夠支援

咬咬要中場夠供應 唔好掂太多波先勁 而家ge佢唔係當年利記一個人踢哂ge佢啦
但真係唔夠支援

無美斯啲中路爆破我地應該連半場都過唔到
尼馬走咪走囉
巴塞都試過買走人地主力啦
你買走人主力 代表你都會有一日俾人買走主力
咁又點姐
主力走左就要諗辦法去補咖啦
買人又好 用後生仔又好
轉陣又好
起碼要解決到個問題
因為你有賣人果舊錢

但你拎舊錢去簽保連奴
屌你老母

我都唔撚明 踢左成兩場波
兩個即討post都有人係咁提住個走撚左既人
如果係屁馬就點點點啦
屁馬仲係度就點點點左啦
走就走撚左 仲係咁回帶有乜撚野用
依個世界冇話邊個冇左邊個唔得
如果覺得只係因為單單少左邊一個人冇波贏既話
不如跟埋個條友轉會去睇佢隊波贏波
但真係唔夠支援

其實so9都慘,屁馬係度果陣佢邊洗做咁多野。今場又返後又拉邊。但明明佢都退化

both
但真係唔夠支援

次次一打幾都仲出到波算係咁
但真係雙拳難敵十手

平時msn做到前場短傳呀嘛,今日左路冇人做到野,咬咬又好似用義肢踢波咁,皇打到後期越佈越多人喺禁區,想做到野都難。
其實丹比利根本好岩巴塞
好多時強強對碰都係靠防守反擊入波
而今日屌老虎已經證明左自己

可以執包袱

球員問題較大
巴塞呢班波一向有自己踢法
教練最多都係做針對性換人
但係如果某個位置唔夠硬淨
係會輸到好肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞