[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
羅白走我反巴了

gun

gun

三位唔送 88
一齊G持我皇好過啦
三冠王威威了
大雄食撚屎啦
搞到羅白都想走啦

輸波咪輸波

有咩嘢最多關門係更衣室𨳒
有乜理由搞尻自己人
真是仆街來

輸波咪輸波

有乜理由搞尻自己人
真是仆街來

以碧基性格一定玩大佢
今鋪大獲

輸波咪輸波

有乜理由搞尻自己人
真是仆街來

真係好撚肉酸

輸波咪輸波

有乜理由搞尻自己人
真是仆街來

以碧基性格一定玩大佢
今鋪大獲

其實佢邊係嚟

輸波咪輸波

有乜理由搞尻自己人
真是仆街來

以碧基性格一定玩大佢
今鋪大獲

其實佢邊係嚟

屌你 公開話一個球員 係咪嫌隊波仲未夠差

輸波咪輸波

有乜理由搞尻自己人
真是仆街來

以碧基性格一定玩大佢
今鋪大獲

其實佢邊係嚟

親體育顧問

輸波咪輸波

有乜理由搞尻自己人
真是仆街來

以碧基性格一定玩大佢
今鋪大獲

其實佢邊係嚟

親體育顧問

全撚部同我躝
做咩疤依排咁黑仔
通常公開批評既人都好撚大獲下
Pep segura 真係傻撚來
唔知琴晚更衣室既氣氛係點呢

鐵棍
屌老虎

應該14年後最低點
Dortmund accepted the €100m fee for Dembelé from Barça. Difference still on quantity of bonus. BVB want €30m. [@tancredipalmeri] #FCBlive

應該14年後最低點

一隊vs大雄
Player of the environment considers that Sergi is unhappy with the obtainment of Paulinho. @jordifarre_fcb

羅白企係球迷呢邊 真巴狗 想隊波好

羅150m年薪
保500m年薪
Player of the environment considers that Sergi is unhappy with the obtainment of Paulinho. @jordifarre_fcb

羅150m年薪
保500m年薪

Dortmund accepted the €100m fee for Dembelé from Barça. Difference still on quantity of bonus. BVB want €30m. [@tancredipalmeri] #FCBlive

Fixed100m+30m variable ?

羅150m年薪
保500m年薪

1.5m
5m
先岩

自膠

羅150m年薪
保500m年薪

踢中超有加乘是常識吧,我們祖國是當今最強大國家,當然要比足面啦

Fixed100m+30m variable ?

抵屌喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞