[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
今晚我會影多相俾大家

好提子

我3月都睇左6-1psg個場
記得早d入場

嘩呢場肯定成個魯營都係精 氣氛超正wor
今晚我會影多相俾大家

好提子

記得早d入場

激動到隔離3唔識7都攬住
今晚我會影多相俾大家

好提子

記得早d入場

你攬住肥婆
今晚我會影多相俾大家

好提子

記得早d入場

有冇相
今晚我會影多相俾大家

好提子

記得早d入場

我當年睇四強3:0拜仁個場都係, 攬左隔離既西班牙後生仔
今晚我會影多相俾大家

好提子

記得早d入場

你攬住肥婆

肥佬
轉頭up幾張
今晚我會影多相俾大家

好提子

記得早d入場

有冇相

25馬
歐冠會送旗唔知你今晚個場會唔會送
入波衫鋪會係你隻手打個巴塞印
成班一嗌barca barca bar~~ca再fing旗 忍唔住射到成地都係精
今晚我會影多相俾大家

好提子

記得早d入場

我當年睇四強3:0拜仁個場都係, 攬左隔離既西班牙後生仔

魯營睇歐冠真係人生bucket list之一
經過今次轉會,我覺得似我開季前所講,華dee同tata一樣,只係一季既過客,唔係高層最終教練心水
經過今次轉會,我覺得似我開季前所講,華dee同tata一樣,只係一季既過客,唔係高層最終教練心水

Xavi😭
咸下先
咸下先

不要哭泣 保連會轉過來
有冇人天日一齊見證睇我保加盟
大雄過到彈劾先
如果冇古丹是但一個,佢應該死得7788
有可能到時先搵羅白祭旗
一個冇人脈冇經驗嘅總監
Zheng Zhi (Guangzhou captain): "Paulinho's transfer to Barça is an honor not only for him, but for all clubs in the Chinese league" [Sport]
4點見
Zheng Zhi (Guangzhou captain): "Paulinho's transfer to Barça is an honor not only for him, but for all clubs in the Chinese league" [Sport]

我 立即 屌你老母
有啲覺得獌鏝個陣勁撚過垃圾疤
Guangzhou Evergrande coach Luiz Felipe Scolari confirms Paulinho is already a Barça player. [@esport3] #FCBlive
有啲覺得獌鏝個陣勁撚過垃圾疤

中場係 人腳上 但魔狗教咪又變曬工兵
Guangzhou Evergrande coach Luiz Felipe Scolari confirms Paulinho is already a Barça player. [@esport3] #FCBlive

含大挽留人未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞