[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
球迷係咪弱智同高層勁/廢根本無任何關係

唔通你話賤種迷好啱好咩 一班淨係識幫條丙朗含嘅廢物有幾撚好?

賤種迷基本九成係丙朗迷
基本上丙朗入個tap in佢地就吹奏到天上有地下無
其他隊友踢到識飛餵波俾丙朗佢地都屌到痴線

但佢地由高層到球迷又真係不斷去改進造就呢條友

巴就掉返轉,史上最佳球員經常一個救全家,但好多人就理所當然咁要佢做哂所有野
甚至有人話用美斯帶青訓無盃都無所謂
1314果季美斯表現係唔夠好,但係都已經好過地球上99%既人,都入四十球
明明果季最大問題係馬天奴鳩斬戰術
明明美斯一爆起上黎仍然係成隊波最有威脅果個
最後一場對馬體會啲攻勢好多都係佢中路強行突破返黎,連山狗入果球都要關佢事
但有人因為佢一季表現無咁好就話佢又退化又要賣。甚至有一班極端當地球迷去接佢機果陣屌佢老母
但又好好笑巴塞最多就係垃圾回收主義者
是但整件垃圾都睇多季,美斯一季就bye bye?

你話我下次開名?
好呀,當年有份話賣美斯都係弱智
高登有,Facebook有,Twitter有,當地有,全世界有。
土狗同悲觀蛇有分別咩

一個想隊波收皮 公海會含皇馬條撚打翻疤狗轉頭 自己諗啦

土狗含賤種都含到雪雪聲啦
土狗同悲觀蛇有分別咩

佢講既野錯哂
我講既野大部份都岩
但你地永遠只係識單單打打同人格謀殺
土狗同悲觀蛇有分別咩

悲觀蛇有禮貌D
土狗同悲觀蛇有分別咩

悲觀蛇有禮貌D

唔覺
3成人支持
咁可能你follow左班弱智人
我個twitter都屌哂鬼

今次主流係屌哂鬼呀
但世界各地總有為數不少既巴迷係好似香港個Facebook page班友咁智障

就算未計保,之前話俾Paco機會果班已經係智障啦
好聽啲可以叫後知後覺既

隔離賓周馬夠有人叫比機會啦,每個球員一定有人撐有人支持。呢啲野每隊都有,你執著係個多少有撚用咩

我地最影響到嘅咪又係買波衫同去主場睇波
如果我地意見係直接影響到高層決策。OK我支持你

事實係由拿樸達年代已經有唔人屌緊佢,到羅素年代更甚,去到1516年大選,我好撚記得高登巴區主流同外國forum係反大雄,反而大陸hupu支持大雄添。

高登主流不嬲反大雄同羅素,偏偏上年只係讚一讚高層就比隻生滋狗咬到而家,下下屈人撐高層,都唔撚知係咪有問題

而家有屈你?
更何況我無指名道姓
你鍾意對號入座或者帶呢度啲人對號入座我幫你唔到
不過事實係呢度好撚多人到上季收哂皮果陣仲話要俾機會班廢柴
你覺得我老屈?
而家似係你老屈我話哂所有人啵

你搵到我幾時講「所有」先啦

仲有,話俾機會賓斯馬先係正常球迷
叫佢走果班就係我講既呀豬呀狗都屌
但皇果班弱智出到黎既實際效果可能更好
因為佩狗只會搵更勁既人

但係Paco例子係俾機會佢就係弱智
而留Paco既實際效果係on9
你究竟明我講咩未⁇

咁唔好係到開地圖炮,下次同人嘈唔該開人名
就算講到好大愛要留paco同AG,有咩問題?
影響到佢地去留?

on9 佢唔撚洗討論啦 係影響唔到啊 唔洗開即討啦 你影響到個賽果?

佢之前講過球迷同高層有關連
土狗同悲觀蛇有分別咩

唔覺 佢係指出對面有咩優點 你班人人地講對面有少少好就話叫人支持皇馬 我已經少入黎都見到幾次 皇馬係廢ge點做巴塞宿敵
土狗同悲觀蛇有分別咩

含你老母咩?
我公海打狗果時你地仲係度打飛機喳
我貼哂圖又post哂片gif講事實

不過無論公海班友同呢度大部份人一樣,係唔會理事實
呢度個個屌高層我知呀
咁我咪唔係講緊你地囉
咁撚難明⁇

不過有份屌高層都唔代表唔弱智
如果支持拿住筆錢strong hold
妄想下季全世界老細智商下降唔會劏你,妄想呢個世界無通脹
或者有神來信心認為下季英超or油王唔會推高個價反而幫市場降溫幫你巴塞易啲汁到寶

咁呢類人我唔會叫弱智既,不過智商同俾倫敦金呃既呀婆高小小囉

歡迎繼續對號入座

Strong hold有咩問題?

下季有更多球員選擇,自然有多d議價空間。另一方面人地出咁高價除左係大雄廢,亦都睇死你無得揀,要焗買,另一方面,以利做例子,當古想走,人地都要有時間搵替身,下年早d落bid,佢地早d凖備,自然唔會係價錢咬得咁緊

根本你同迷講嘅野係冇衝突
好心咪非黑即白啦

仲strong hold 你隊波等得 美斯等唔起
佢收皮個下疤買幾多人翻黎都無用 要重整好耐

迷仔係話下年再買
土方係要今年使哂
Ok?
又世界大戰了

呢度個個屌高層我知呀
咁我咪唔係講緊你地囉
咁撚難明⁇

或者有神來信心認為下季英超or油王唔會推高個價反而幫市場降溫幫你巴塞易啲汁到寶

歡迎繼續對號入座

下季有更多球員選擇,自然有多d議價空間。另一方面人地出咁高價除左係大雄廢,亦都睇死你無得揀,要焗買,另一方面,以利做例子,當古想走,人地都要有時間搵替身,下年早d落bid,佢地早d凖備,自然唔會係價錢咬得咁緊

好心咪非黑即白啦

迷仔係話下年再買
土方係要今年使哂
Ok?

啲錢鳩層撚留到下年咩 😂😂😂
呢度個個屌高層我知呀
咁我咪唔係講緊你地囉
咁撚難明⁇

歡迎繼續對號入座

好心咪非黑即白啦

迷仔係話下年再買
土方係要今年使哂
Ok?

又老屈,我幾時話今年駛哂?
我只係話應該買丹比利
又世界大戰了

準備1001
又世界大戰了

準備1001

土狗同悲觀蛇有分別咩

唔覺 佢係指出對面有咩優點 你班人人地講對面有少少好就話叫人支持皇馬 我已經少入黎都見到幾次 皇馬係廢ge點做巴塞宿敵

賤種呢兩年勁我阿婆都知啦
洗唔撚洗日撚日講呀,含到咁落力有錢收咩
又世界大戰了

準備1001

土狗同悲觀蛇有分別咩

悲觀蛇有禮貌D

唔覺

個個其實係咪疤迷黎 我少入黎唔知但睇佢公海唔似wo
土狗同悲觀蛇有分別咩

屌你老母
連登班賤種球迷個個都屌勻
斷腳死全家空難死成日聽
相反我地比人炒都係屌高層為主
唔覺佢地有咩咁高質
呢度個個屌高層我知呀
咁我咪唔係講緊你地囉
咁撚難明⁇

歡迎繼續對號入座

好心咪非黑即白啦

迷仔係話下年再買
土方係要今年使哂
Ok?

又老屈,我幾時話今年駛哂?
我只係話應該買丹比利

咁丹比利個價去到150m full pay都要出?
土狗同悲觀蛇有分別咩

屌你老母

土狗同悲觀蛇有分別咩

屌你老母

土狗同悲觀蛇有分別咩

屌你老母

土狗同悲觀蛇有分別咩

屌你老母

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞