[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
其實大雄咩來頭
之前又傳佢要返去做家族生意嘅
咩生意

唔係蝗狗,係蝗狗隻狗愛西力狗
其實大雄咩來頭
咩生意

已經知咩事
其實大雄咩來頭
咩生意

已經知咩事

唉 玩完了
好撚激氣呀
Bartomeu Out
屌你老味我諗保連奴自己都𢱑爆頭點解巴塞會要佢

仆你個街而家佢連踢波都唔知識唔識
其實大雄咩來頭
咩生意

已經知咩事

唉 玩完了

呢鋪真係真相只有一個
其實大雄咩來頭
咩生意

已經知咩事

唉 玩完了

呢鋪真係真相只有一個

咁點解on9加泰佬投佢

好無聊咁研究左九指連環同悲觀狗既用字
發覺有可能老屈錯人

唔出奇
但扮用字都好易扮下

但反而近排土方係咁有咁嘅鳩層有咁嘅球迷之類嘅言論又幾似悲b

我意恩係掉返轉呀
有一大班垃圾球迷先縱容到一班垃圾球迷
就好似愚民會造就獨裁政府一樣道理

加泰班本土球迷快撚啲做野啦唔好等9月,係即刻!

好無聊咁研究左九指連環同悲觀狗既用字
發覺有可能老屈錯人

唔出奇
但扮用字都好易扮下

但反而近排土方係咁有咁嘅鳩層有咁嘅球迷之類嘅言論又幾似悲b

我意恩係掉返轉呀
有一大班垃圾球迷先縱容到一班垃圾高層
就好似愚民會造就獨裁政府一樣道理

加泰班本土球迷快撚啲做野啦唔好等9月,係即刻!
我最擔心既事係如果係啲一場過比賽贏到皇馬
搞到班膠層同會員有假希望真係最已陣就仆街
confirmed?
我最擔心既事係如果係啲一場過比賽贏到皇馬
搞到班膠層同會員有假希望真係最已陣就仆街

你都真係樂觀
除哂皇馬玩政治
confirmed?

9成以上

可信性唔高,含大唔想賣佢而大雄走佢買斷佢有d講唔通
An empire toppled by its enemies can rise again, but one which crumbles from within - that's dead forever.
去到今時今日仲玩搵邊個係悲蛇無唔無聊小唔小學雞,冇人發癲咪算鳩數囉
留名
留名

Hi
去到今時今日仲玩搵邊個係悲蛇無唔無聊小唔小學雞,冇人發癲咪算鳩數囉

ho ball
Paulinho is out of the list of players for Guangzhou's match against Henan Jianye on Sunday and is free to travel to Catalonia. [Globo]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞