[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
屌老虎個感覺係似驚比人屌。下下都係做最簡單既野。好老實,我寧願睇佢爆兩野

但佢速度好似慢咗好多

都話左好多人根本無睇過拖肥
朗奴高文擺佢後備唔係無原因

佢最好表現果期係右邊斬波俾盧卡古
但佢速度對佢英超啲閘根本過唔到

老虎u23對德國 佢同比拉連踢得好差
屌老虎個感覺係似驚比人屌。下下都係做最簡單既野。好老實,我寧願睇佢爆兩野

但佢速度好似慢咗好多

其實佢都慘,一返黎就打大戰,仲要頂個主力。個個好期待佢咁。
高層一日唔死曬 一日都冇希望
其實丹比利根本好岩巴塞
好多時強強對碰都係靠防守反擊入波
而今日屌老虎已經證明左自己
可以執包袱

以前villa.eto'o做反擊點真係好勁
而家啲反擊點

其實係佢地有足球意識 無球走位強
利申:非爆閘 和平討論

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

艾卡沙講無球走動都ok
不過小學埋門你走幾撚勁都冇意思

咁你走多左起碼會有多d機會等隊友比波你先既
其實岩先真係我見你地前面無人走 見到美斯又要係中間組織又要插入又要埋門 好忙

但佢速度好似慢咗好多

上季睇佢踢ac
意甲都踢唔撚掂

我無睇佢踢AC
唔係吹到係AC好勁咩?
其實丹比利根本好岩巴塞
可以執包袱

而家啲反擊點

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

而家你罷全盛沙維落黎都無得踢

又唔係咁講
擺全盛沙維 無球走動果個咪美斯

而家美斯都唔會走足90分鐘同咁多場啦

美斯今場都叫出盡奶力
又要講
敗因係冇左某A字球然

但佢速度好似慢咗好多

無睇英超
睇過佢一兩場a米
打飛機都要講句 早輸好過去到季中先咁輸
到時無時間執 又好似7喜個年睇到咁絕望
又要講
敗因係冇左某A字球然

A.Sanchez

希望華dee過到年
又要講
敗因係冇左某A字球然

佢心諗:出唔出都輸,出就實比人屌。緊係扮傷唔出

唔細機會,有定心理準備

而家都好絕望喇喎

希望華dee過到年

其實華dee都幾慘 一黎就走左個25馬

高層又買唔到人 真係邊個教都死
其實丹比利根本好岩巴塞
可以執包袱

而家啲反擊點

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

艾卡沙講無球走動都ok
不過小學埋門你走幾撚勁都冇意思

咁你走多左起碼會有多d機會等隊友比波你先既
其實岩先真係我見你地前面無人走 見到美斯又要係中間組織又要插入又要埋門 好忙

沙維走左之後走動越黎越少 上季場場都走少過人

希望華dee過到年

如果佢下場仲出維度
證明今季都係凍過水
巴禾可能講得岩
佢係過渡而唔係真正心水
Feel到會有災難球季,然後傳內亂,華dee季中被炒

唔細機會,有定心理準備

預左最理想都要返去0607 0708果2季咁
次回合如冇意外都係會比人大炒 做定心理準備
依家輸得咁柒 過幾日再官宣保連奴
大雄你仲唔死
Pep Segura: "It was a good game. We had control and played our style, but Piqué's error changed the whole game. It destroyed our flow."
永遠叫不醒正在睡的人
Pep Segura: "It was a good game. We had control and played our style, but Piqué's error changed the whole game. It destroyed our flow."
永遠叫不醒正在睡的人

哪兒來的正能樣
依家輸得咁柒 過幾日再官宣保連奴
大雄你仲唔死

過幾日班豬會然仲鬼記得咩
次回合如冇意外都係會比人大炒 做定心理準備

靠保喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞