[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
Barça are still pursuing both Dembélé and Coutinho. Ousmane Dembélé's situation will be resolved tomorrow. [Cope]
去到今時今日仲玩搵邊個係悲蛇無唔無聊小唔小學雞,冇人發癲咪算鳩數囉

ho ball

唔無聊都唔會上黎對住d未 confirm嘅新聞發洩
Paulinho is out of the list of players for Guangzhou's match against Henan Jianye on Sunday and is free to travel to Catalonia. [Globo]

身體不適啫
Paulinho is out of the list of players for Guangzhou's match against Henan Jianye on Sunday and is free to travel to Catalonia. [Globo]

身體不適啫

求下恆大挽留牙奴
睇FB班人講保真係笑撚死
講到保都買得過
巴開比保連奴人工幾錢個月

5M一年

Ps: 羅白頭 1.5M
《施利?古天奴?丹比利?不,是保連奴!》

希望大家睇晒我篇文先評價同比嬲嬲。

根據多家媒體報導,巴西國腳保連奴很大機會會在未來幾日內加盟巴塞隆拿,巴塞會直接激活他合約中的解約條款,轉會費將達到4000萬歐元,預計雙方會簽約4年!該名29歲中場的instagram近日也開始follow巴塞的球員,消息指出他會在週一飛抵巴塞體測,而他的的確不在廣州恆大的下場比賽的大軍名單中。

我知有好多巴迷應該好不滿,第一點解咁多錢都唔買頂級球星、第二保連奴已經29歲是否值4000萬、第三大把人覺得踢中超的一定係廢?我也不想解釋太多,但其實睇返佢踢法其實係可以有效強化我地中場,佢身體對抗性高、體能好、爛打、後上攻擊能力以及遠射都出色,而且能夠給予巴塞中場一直缺乏的硬度,為防線提供到一定的保護。此外他近年少小受傷患困擾,可以為巴塞中場線帶來穩定性和經驗。

今季該名廣州恆大隊長上陣29場入11球交4助攻、上季47場亦入13球交4助攻,表現其實進步了,效力幾年為球隊奪得亞冠盃冠軍和兩奪中超冠軍!論表現、鬥心、狀態其實佢比其他踢中超的球星例如拿維斯、泰維斯等等好好多!佢也是巴西國家隊中場的重心,也是目前國家隊入球最多的中場球員,佢加盟其實應該可以加強我地中場的入球能力。另外他在國家隊是多次把皇馬的卡斯美路擠到後備席中的,實力差極有限,斷估不是大家口中的三線球員,試問廢又點踢巴西呢?自2014年世界盃後呢隊巴西其實已經穩定返好多!再者講返其實佢踢熱刺嗰陣表現都幾好架~我信買到佢係可以即食,當然可能只可以玩兩、三年,但如果佢踢出應有實力,未來幾年的中場又真係可以唔洗擔心喎。

最後我想說的其實係如果真加盟巴塞隆拿,希望大家都比機會佢、支持佢!其實我都好想買到施利,實力同保連奴差唔多而且仲後生!我明大家想要big names,但高層的決定我地改變不了,點解唔支持下球員呢?如果佢加盟後踢得好呢?係咪仲繼續鬧?再者講真如果要用1億4買奧斯文丹比利,我真寧願買保連奴。的確我都好想買施利,但如果保連奴可以踢出表現咁我都心悅誠服,大家姑且比個機會保連奴吧,好嗎?現今球壇其實4000萬係搏得過,尤其依家個個賣人都一定會劏我地。

#我何況唔想要大球星想用青訓呢 #有施利當然要施利啦
#但球員黎到穿得起紅藍戰衣就一定要支持
#係鬧都鬧班高層
By 懷斯

牙懷ho ball
反保都係反社會嘅弱智

5M一年

究竟保有咩咁吸引大雄呀 我岩岩特登去睇佢係中超撚人片 講真 真心唔勁 難聽d講句 AG勁過佢

5M一年

究竟保有咩咁吸引大雄呀 我岩岩特登去睇佢係中超撚人片 講真 真心唔勁 難聽d講句 AG勁過佢

巴西人
拎中超數據黎j
班友有病?
我明大家想要big names,但高層的決定我地改變不了,點解唔支持下球員呢?如果佢加盟後踢得好呢?係咪仲繼續鬧?再者講真如果要用1億4買奧斯文丹比利,我真寧願買保連奴。的確我都好想買施利,但如果保連奴可以踢出表現咁我都心悅誠服,大家姑且比個機會保連奴吧,好嗎?

ho ball
所以大家應該繼續支持AG 華美子 撤亞人

5M一年

巴西人

羅白

5M一年

巴西人

羅白

幫大雄含撚黎
巴閪狗全部養唔熟
支持牙懷 我都好g持 煙華美lord甘你老母 屌你高層咪放曬全部牙
再係咁買人,六冠球隊都變過街老鼠
巴閪狗全部養唔熟

勁嘅好似25咪養唔熟
垃圾係養唔過
支持牙懷 我都好g持 煙華美lord甘你老母 屌你高層咪放曬全部牙

屌都唔知佢hashtag乜鳩

條友都on撚鳩,咁森柏而家係咪穿紅藍戰衣呀係咪要支持呀,買咗保搞到森柏要借走咁係咪屌下高層都唔撚得呀,話佢可能踢得好好我冇撚得講我唔係先知,但森柏而家踢得好差咩?

條友都on撚鳩,咁森柏而家係咪穿紅藍戰衣呀係咪要支持呀,買咗保搞到森柏要借走咁係咪屌下高層都唔撚得呀,話佢可能踢得好好我冇撚得講我唔係先知,但森柏而家踢得好差咩?

呢句其實萬能 下次買埋鄭智添吖 又話 佢可能打得好好呢
Samper就係已經打得好好添啦
其實d人講咩佢搶得又硬淨 就算係要個上搶嘅防中 不如買中堅 再推馬斯上去 仲好啦
買人買三線 正選長期同一班 青訓俾人送走曬 呢隊係咩球隊黎?
其實d人講咩佢搶得又硬淨 就算係要個上搶嘅防中 不如買中堅 再推馬斯上去 仲好啦
買人買三線 正選長期同一班 青訓俾人送走曬 呢隊係咩球隊黎?

馬斯退化喇

馬斯退化喇

保連奴呢?馬斯退緊都仲可以係叫一線尾喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞