[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
3成人支持
咁可能你follow左班弱智人
我個twitter都屌哂鬼

今次主流係屌哂鬼呀
但世界各地總有為數不少既巴迷係好似香港個Facebook page班友咁智障

就算未計保,之前話俾Paco機會果班已經係智障啦
好聽啲可以叫後知後覺既

隔離賓周馬夠有人叫比機會啦,每個球員一定有人撐有人支持。呢啲野每隊都有,你執著係個多少有撚用咩

我地最影響到嘅咪又係買波衫同去主場睇波
如果我地意見係直接影響到高層決策。OK我支持你

事實係由拿樸達年代已經有唔人屌緊佢,到羅素年代更甚,去到1516年大選,我好撚記得高登巴區主流同外國forum係反大雄,反而大陸hupu支持大雄添。

高登主流不嬲反大雄同羅素,偏偏上年只係讚一讚高層就比隻生滋狗咬到而家,下下屈人撐高層,都唔撚知係咪有問題
OnThis Day in 1973, Johan Cruyff joins the club.

Today, 2017, paulinho joins barcelona.
3成人支持

今次主流係屌哂鬼呀
但世界各地總有為數不少既巴迷係好似香港個Facebook page班友咁智障

好聽啲可以叫後知後覺既

隔離賓周馬夠有人叫比機會啦,每個球員一定有人撐有人支持。呢啲野每隊都有,你執著係個多少有撚用咩

事實係由拿樸達年代已經有唔人屌緊佢,到羅素年代更甚,去到1516年大選,我好撚記得高登巴區主流同外國forum係反大雄,反而大陸hupu支持大雄添。

高登主流不嬲反大雄同羅素,偏偏上年只係讚一讚高層就比隻生滋狗咬到而家,下下屈人撐高層,都唔撚知係咪有問題

而家有屈你?
更何況我無指名道姓
你鍾意對號入座或者帶呢度啲人對號入座我幫你唔到
不過事實係呢度好撚多人到上季收哂皮果陣仲話要俾機會班廢柴
你覺得我老屈?
而家似係你老屈我話哂所有人啵

你搵到我幾時講「所有」先啦

仲有,話俾機會賓斯馬先係正常球迷
叫佢走果班就係我講既呀豬呀狗都屌
但皇果班弱智出到黎既實際效果可能更好
因為佩狗只會搵更勁既人

但係Paco例子係俾機會佢就係弱智
而留Paco
3成人支持

今次主流係屌哂鬼呀

好聽啲可以叫後知後覺既

而家有屈你?
更何況我無指名道姓
你覺得我老屈?

因為佩狗只會搵更勁既人

而留Paco既實際效果係on9
你究竟明我講咩未⁇
OnThis Day in 1973, Johan Cruyff joins the club.

Today, 2017, paulinho joins barcelona.

夢5 is coming

夢5 is coming

希望保連奴都可以Done deal in next few day few到季尾都deal唔到
希望保連奴都可以Done deal in next few day few到季尾都deal唔到

我保coming is 100%的波
3成人支持

今次主流係屌哂鬼呀

好聽啲可以叫後知後覺既

而家有屈你?
更何況我無指名道姓
你覺得我老屈?

因為佩狗只會搵更勁既人

你究竟明我講咩未⁇

咁唔好係到開地圖炮,下次同人嘈唔該開人名
就算講到好大愛要留paco同AG,有咩問題?
影響到佢地去留?
呢度個個屌高層我知呀
咁我咪唔係講緊你地囉
咁撚難明⁇

不過有份屌高層都唔代表唔弱智
如果支持拿住筆錢strong hold
妄想下季全世界老細智商下降唔會劏你,妄想呢個世界無通脹
或者有神來信心認為下季英超or油王唔會推高個價反而幫市場降溫幫你巴塞易啲汁到寶

咁呢類人我唔會叫弱智既,不過智商同俾倫敦金呃既呀婆高小小囉

歡迎繼續對號入座
3成人支持

今次主流係屌哂鬼呀

好聽啲可以叫後知後覺既

而家有屈你?
更何況我無指名道姓
你覺得我老屈?

因為佩狗只會搵更勁既人

你究竟明我講咩未⁇

影響到佢地去留?

Ok,當我錯
以後唔講事實啦
球迷係咪弱智同高層勁/廢根本無任何關係

唔通你話賤種迷好啱好咩 一班淨係識幫條丙朗含嘅廢物有幾撚好?

fake
the truth is 保
呢度個個屌高層我知呀
咁我咪唔係講緊你地囉
咁撚難明⁇

或者有神來信心認為下季英超or油王唔會推高個價反而幫市場降溫幫你巴塞易啲汁到寶

歡迎繼續對號入座

Strong hold有咩問題?

下季有更多球員選擇,自然有多d議價空間。另一方面人地出咁高價除左係大雄廢,亦都睇死你無得揀,要焗買,另一方面,以利做例子,當古想走,人地都要有時間搵替身,下年早d落bid,佢地早d凖備,自然唔會係價錢咬得咁緊

根本你同迷講嘅野係冇衝突
好心咪非黑即白啦
無人討論下保着幾多號
無人討論下保着幾多號

10號

Coutinho, on the other hand, made a formal request to leave the club which was swiftly rejected by Liverpool. However, with Coutinho’s mind set on a transfer to Barcelona, Liverpool look like they’re finally willing to negotiate a transfer.

As a manager, I have to accept the decisions of the owners and the players. That's how it works. They decide, for example, if we sell or don't sell a player. I have to accept it.

—Jurgen Klopp
Reports suggest that all three deals (Paulinho, Dembele and Coutinho) could be finalised in the next couple of days.

The kind of commitment Dembele and Coutinho have shown to Barcelona are telling signs of their loyalty and the duo will be welcome replacements for the departing Neymar.

如果3個黎齊大家點睇
呢度個個屌高層我知呀
咁我咪唔係講緊你地囉
咁撚難明⁇

歡迎繼續對號入座

下季有更多球員選擇,自然有多d議價空間。另一方面人地出咁高價除左係大雄廢,亦都睇死你無得揀,要焗買,另一方面,以利做例子,當古想走,人地都要有時間搵替身,下年早d落bid,佢地早d凖備,自然唔會係價錢咬得咁緊

好心咪非黑即白啦

3成人支持

今次主流係屌哂鬼呀

好聽啲可以叫後知後覺既

而家有屈你?
更何況我無指名道姓
你覺得我老屈?

因為佩狗只會搵更勁既人

你究竟明我講咩未⁇

影響到佢地去留?

on9 佢唔撚洗討論啦 係影響唔到啊 唔洗開即討啦 你影響到個賽果?
呢度個個屌高層我知呀
咁我咪唔係講緊你地囉
咁撚難明⁇

歡迎繼續對號入座

好心咪非黑即白啦

仲strong hold 你隊波等得 美斯等唔起
佢收皮個下疤買幾多人翻黎都無用 要重整好耐
土狗同悲觀蛇有分別咩
車話一億賣世三 點睇
Chelsea willing to sell Eden Hazard for £110m as Barcelona consider move - report

Barcelona have been linked with a move for Chelsea winger Eden Hazard in recent weeks.

Ernesto Valverde's side are still reeling from Neymar's decision to seal a £198million transfer to Ligue 1 giants Paris Saint-Germain.

But reports have claimed Hazard on their list of replacements, despite knowing the Belgium international would be a difficult player to sign.

Barcelona have been focusing on Liverpool's Philippe Coutinho yet, even if they seal that deal, are expected to splash more cash with the new La Liga season fast approaching.

However, the report says that the Blues could lower their demands if Sergi Roberto is included as part of a deal.

Antonio Conte is supposedly an admirer of the 25-year-old, who performed admirably after Barcelona lost Dani Alves to Juventus last year.
土狗同悲觀蛇有分別咩

一個想隊波收皮 公海會含皇馬條撚打翻疤狗轉頭 自己諗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞