[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
其實哥斯達係車仔造反成咁,寧願俾人罰成年人工都唔肯返
車仔點都要焗放
我係膠層就即刻試下平價bid 佢
試下無妨
車仔點都要焗放
試下無妨

其實dc係諗得過
爛仔波應該幾岩華dee
但係dc同so9應該點排?
依家隊波
比班高層搞到
車仔點都要焗放
試下無妨

轟係咁放人,想點
車仔點都要焗放
試下無妨

其實dc係諗得過
爛仔波應該幾岩華dee

踢4312
車仔點都要焗放
試下無妨

轟係咁放人,想點

我地抵諗啲
毒 paco lord 華 換DC
咁佢地咪夠人
車仔點都要焗放
試下無妨

其實dc係諗得過
爛仔波應該幾岩華dee

邊個有態就出邊個

DC係馬體其實初初係打邊
果時有花膠正前
戴巴拿 古天奴 丹比利
最後三個都買唔到就真係
molamola
戴巴拿 古天奴 丹比利
最後三個都買唔到就真係
molamola

開季就輸1:3
重點敢黎呀大佬
都係唔好ff dc會黎了
日日同so9打交都似
日日同so9打交都似
西班牙幾個大佬係度,除非佢唔想再踢國家隊啦
牙朗會唔會到最後唔使停賽
牙朗會唔會到最後唔使停賽

推球證個下都好似落埋reports,不過好似唔會影響西甲
日日同so9打交都似
西班牙幾個大佬係度,除非佢唔想再踢國家隊啦

不了
買到再講
Busquets: "We don’t need new signings because of the result, but because we have to renew the squad. And now’s the time, no matter what."
琴晚見到美斯b踢得好落力 30歲人成隊波仲要靠佢突破 比3 4個圍住來剷 好心up
碧基,今場無得怪佢呀。own goal 出腳合理。兩球靚波其實都封左位。清算咩,唔好係咪都屌

c朗果球都叫封位? 阿豬阿狗都知佢係果個位一定起腳架啦,佢仲係度發夢

有無諗過 碧基已經出盡奶力盡追牙朗,而牙朗入波唔喺碧基封位唔夠快,而真喺牙朗好波?
本身佢兩個都有差距,你怪碧基不如怪 Vidal 唔撚見人仲好啦
我睇琴日個場精華
打老虎好似淨係做比美斯咁
有球自己可以射 又或者傳後有so9 佢都照傳比有3 4 個圍住既美斯
琴晚見到美斯b踢得好落力 30歲人成隊波仲要靠佢突破 比3 4個圍住來剷 好心up

踢皇馬先見到呢個美斯,踢返其他隊美斯未必下下搏到盡,到時就真喺奶嘢

最怕喺對弱隊/中遊頻頻失分,直接宣佈皇馬又贏西甲
碧基,今場無得怪佢呀。own goal 出腳合理。兩球靚波其實都封左位。清算咩,唔好係咪都屌

c朗果球都叫封位? 阿豬阿狗都知佢係果個位一定起腳架啦,佢仲係度發夢

有無諗過 碧基已經出盡奶力盡追牙朗,而牙朗入波唔喺碧基封位唔夠快,而真喺牙朗好波?
本身佢兩個都有差距,你怪碧基不如怪 Vidal 唔撚見人仲好啦

輸個幾球真係無得怪碧基,不過佢個下手球黃牌都要屌,真係on9。中堅黃牌唔係咁攞

維度就實廢架啦,碧基早兩年守到c朗一棟都冇喎,依家佢老左,又變左有差距? 今場碧基擺明就唔專心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞