[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
從來冇反買呢type
係屌佢有更好選擇唔要
買件29歲
重要簽4 5年唔算低薪既約
重要四千萬
你話買丹比利個d過左幾多錢就太貴
班撚屌咪就係慳埋呢d婆乸數掟一舊錢落保連奴呢d囉
到頭黎買d正路既買貴左都鋸過依家咁

gp有人講 講得好o岩
成日話貴唔買 但又買幾件垃圾翻黎架埋d錢早就夠比一開始個個
其實中場如果想加硬度應該買多仔個Weigl
明明之前傳過,又後生有身形有技術
不過係可能玻璃
依加我最撚驚係買保又咁高人工會唔會迫走羅白
成個市場都癲你就要一起癲咩?150m去買一個乜都無證明過嘅球員真係值咩?同埋我覺得重建咪重建囉 有乜問題 美斯係到所以就要用曬d錢買人先係咩道理?

美斯係到就應該要全力爭冠,呢樣我同意
而嗰222m亦都一定要拎去買人
呢個係一向既定做法

其實有時我唔想打咁長,但你地個腦真係轉唔撚到架啵

駛唔駛錢唔係重點
買唔買到人先係重點

係你地先會有個諗on9既諗法話因為啲人貴就要買,因為有222m就要買,然後老屈我

舉個極端既例子
如果丹1蚊古1蚊施1蚊
咁剩低啲錢真係可以唔駛用

你買人係有需要先買,而唔係因為個價錢平貴而買
巴塞呢家既第一考慮就係即戰力
呢一刻人>錢

市場問題如果你地覺得今年買唔到下年會汁到平貨,咁你地就真係弱智

要即戰力就唔係買丹比利啦

其實我支持世三架

啱呀,正確思路係買世三
明顯買丹比利唔係要即戰力,而係潛力
所以點解我話如果15 full pay我唔讚成
反而世三開2億,我覺得ok

如果過15就應該轉目標
不過世三2億都真係未必得

15都唔值
本身預呢筆錢係買2-3個高潛力球員
開fix +variable咁樣可以善用呢222m cash
222m用黎比fix 如果150m 都係fix
咁就即係丹比利+72m=尼馬
蝕死
不過係可能玻璃

重傷左
從來冇反買呢type
係屌佢有更好選擇唔要
買件29歲
重要簽4 5年唔算低薪既約
重要四千萬
你話買丹比利個d過左幾多錢就太貴
班撚屌咪就係慳埋呢d婆乸數掟一舊錢落保連奴呢d囉
到頭黎買d正路既買貴左都鋸過依家咁

gp有人講 講得好o岩
成日話貴唔買 但又買幾件垃圾翻黎架埋d錢早就夠比一開始個個

36m nzoni
60m baka
40m paulinho
成個市場都癲你就要一起癲咩?150m去買一個乜都無證明過嘅球員真係值咩?同埋我覺得重建咪重建囉 有乜問題 美斯係到所以就要用曬d錢買人先係咩道理?

美斯係到就應該要全力爭冠,呢樣我同意
而嗰222m亦都一定要拎去買人
呢個係一向既定做法

駛唔駛錢唔係重點
買唔買到人先係重點

係你地先會有個諗on9既諗法話因為啲人貴就要買,因為有222m就要買,然後老屈我

舉個極端既例子
如果丹1蚊古1蚊施1蚊

呢一刻人>錢

市場問題如果你地覺得今年買唔到下年會汁到平貨,咁你地就真係弱智

其實我支持世三架

啱呀,正確思路係買世三

如果過15就應該轉目標

15都唔值
開fix +variable咁樣可以善用呢222m cash
蝕死

你今年覺得蝕死唔買
下年更大可能係丹比利+40m=尼馬

同埋我上個post都有講
我接受到億2加30m variables
而我覺得多特其實係會受

巴第一個出價80+30俾人rejected好正常

駛唔駛錢唔係重點
買唔買到人先係重點

舉個極端既例子
如果丹1蚊古1蚊施1蚊

呢一刻人>錢

其實我支持世三架

啱呀,正確思路係買世三

如果過15就應該轉目標

15都唔值
蝕死

你今年覺得蝕死唔買

而我覺得多特其實係會受

我個心理價位係fix 100m+50m獎金
古都係
咁就古+丹+22m=尼馬

駛唔駛錢唔係重點
買唔買到人先係重點

舉個極端既例子
如果丹1蚊古1蚊施1蚊

呢一刻人>錢

其實我支持世三架

啱呀,正確思路係買世三

如果過15就應該轉目標

15都唔值
蝕死

你今年覺得蝕死唔買

而我覺得多特其實係會受

我個心理價位係fix 100m+50m獎金
古都係

咁就古+丹+22m=尼馬

之前可能得
多仔高層見你咁豪爽買保之後
難講
咁都可以嘈餐飽,馬A保就是最強組合

邊鳩個馬呀

馬屎

又鳩up
點可能影響到羅白

又鳩up
點可能影響到羅白

鄧佢唔抵
支超奴都有500佢得150

又鳩up
點可能影響到羅白

羅白唔係太care錢既人
係驚如果佢嚟令到羅白上陣時間少左
疤狗依加最叻係比機會踢得差既外援都唔比機會青訓
我估丹/古點都會黎一個
高層好似肯不惜代價掟
不過係可能玻璃

呢個
不過係可能玻璃

呢個

2億5打包Dahoud同丹比利
我估丹/古點都會黎一個
高層好似肯不惜代價掟

最尾黎疤既係
我估丹/古點都會黎一個
高層好似肯不惜代價掟

最尾黎疤既係

迪羅斯
我估丹/古點都會黎一個
高層好似肯不惜代價掟

最尾黎疤既係

我估丹/古點都會黎一個
高層好似肯不惜代價掟

最尾黎疤既係

邊個最開心
巴西唔洗賣波衫咩,點都要買返個巴西人,又有踢緊國家隊
巴西唔洗賣波衫咩,點都要買返個巴西人,又有踢緊國家隊

有lord使撚再買巴西人
不過係可能玻璃

利華果個金普都幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞