[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
Paulinho's presentation is now on Thursday. Barça want to close deals with Liverpool and BVB so all 3 players can be unveiled at once. [md]

買到另外兩個,我即刻印件保連奴又點話
Paulinho's presentation is now on Thursday. Barça want to close deals with Liverpool and BVB so all 3 players can be unveiled at once. [md]

有冇咁多錢呀
About Jogo: Benfica offers paying € 300k Douglas salary, in Barcelona earns several more times, hence to agree far.
Paulinho to Wednesday will be in London. On Thursday the scheduled are medical research, contract (4 years) and presentation in Barcelona. MD

有冇咁多錢呀

本身仲有幾十m
如果而家肯清多一兩個人
一定有錢
打機動戰都唔一定要高佬,有速度有力量都可以玩

dso, 細佬,tiger 呢d技術又冇沙維小白咁細膩,咁咪練肌肉練體能囉,我就未聽過足球員練大隻係壞事黎

而且有個高大中鋒做plan b永遠唔會係壞事

牙朗已經幫你證明咗大隻喺無問題,一樣咁屈
不過要犧牲靈巧方面嘅嘢

Dso都叫有小小靈巧,整體黎講都係廢
屌直頭得個爆字,又唔係快
美斯b 不如你走啦
唔想你咁辛苦 去隊你踢得舒服嘅隊啦
琴日中場俾人撚狗咁撚 肯買seri未
美斯b 不如你走啦

想美斯去曼城
美斯b 不如你走啦

想美斯去曼城

去psg 夾屁馬 激撚死佢
AC買個拖連奴前鋒人地都要價75m

dso, 細佬,tiger 呢d技術又冇沙維小白咁細膩,咁咪練肌肉練體能囉,我就未聽過足球員練大隻係壞事黎

不過要犧牲靈巧方面嘅嘢

Dso差意識同對抗
係咁多個中場入面,佢上限最高亦都係下限最低
Douglas hasn't joined Benfica yet due to a wage conflict. They are offering Douglas €300k a year. He currently makes €1.5m a year. [md]
AG Paco 毒撚 屌老虎 保呢度加埋都超過150m

買廢柴就咁爽手
買勁人就度縮
唔好話過億,連4.6m都唔肯full pay

ok度縮唔緊要,你有幾手準備得唔得?
死追一兩個又唔撚肯鎊水當人老奉放俾你
入一個保連奴就打到硬朗足球?

不過要犧牲靈巧方面嘅嘢

Dso差意識同對抗

坦白講,我唔見得佢技術有幾突出

踢唔掂英超唔見得有幾硬朗
可能係支那佢算硬朗啦

不過要犧牲靈巧方面嘅嘢

Dso差意識同對抗

對比我地中場
對比同其他只屬二線頭

踢唔掂英超唔見得有幾硬朗
可能係支那佢算硬朗啦

佢嗰陣唔係個Size唔得力量唔得
係跟唔上英超個節奏

不過要犧牲靈巧方面嘅嘢

Dso差意識同對抗

你睇Denis就乜撚都廢架啦
https://youtu.be/KTHFlaXIlts
睇到有啲想喊,好快就係保
美斯b 不如你走啦

得罪講句,除左去賤種同拜,應該隊隊差唔多
美斯b 不如你走啦

得罪講句,除左去賤種同拜,應該隊隊差唔多

基本上美斯踢任何一隊都會carry全隊波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞