[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
Guangzhou Evergrande coach Luiz Felipe Scolari confirms Paulinho is already a Barça player. [@esport3] #FCBlive

屌 大雄死撚左佢啦

由頭到尾 會唔會唔係屁馬想買
今晚我會影多相俾大家

好提子

我3月都睇左6-1psg個場
記得早d入場

嘩呢場肯定成個魯營都係精 氣氛超正wor

激動到隔離3唔識7都攬住

我當年睇四強3:0拜仁個場都係, 攬左隔離既西班牙後生仔

比人炒七喜個年
話時話,保連奴有機會入場睇波。睇下影唔影到佢

拎定士巴拿
終於搵到仲弱智既迷仔既地球人
大雄好波
終於搵到仲弱智既迷仔既地球人
大雄好波

依家先知?
冇追消息 官方確認左定九成會黎?
"Who did your club sign?"

"James"

"Lacazette"

"Neymar"

"Lukaku"

"What about yours?"

"Paulinho"
"Who did your club keep?"

"Lewandolski"

"Ozil"

"Verrati"

"De Gea"

"What about yours?"

"Andre Gomes"

買賣黎講 我巴都係笑話
Guangzhou Evergrande coach Luiz Felipe Scolari confirms Paulinho is already a Barça player. [@esport3] #FCBlive

屌 大雄死撚左佢啦

由頭到尾 會唔會唔係屁馬想買

大雄自己想買屈落屁馬到
又唔撚見佢追古追得咁落力
屌 29歲打中超等養老既 簽張5年約仲要人工唔低

點會簽5年咁長,你當我地高層弱智咩
只係簽左4年

左膠

Paulinho is done. Hate on the board, not the player. It's not Paulinho fault because he's just realizing a dream. Support Paulinho.

只係簽左4年

4年有遠見 到時仲係33歲
再賣返比中超 大雄好波

只係簽左4年

psg 快啲hijack
Zheng Zhi (Guangzhou captain): "Paulinho's transfer to Barça is an honor not only for him, but for all clubs in the Chinese league" [Sport]

尼馬一陣踢psg 🙈
尼馬一陣踢psg 🙈

yes 3點
尼馬一陣踢psg 🙈

yes 3點

G持

只係簽左4年

4年有遠見 到時仲係33歲
再賣返比中超 大雄好波

真心 有時真係寧願班高層貴少少去買一d 真係啱用/做到野既球員
好過而家高價轉會費+高人工買堆 類似高美斯/ 煙剷呢d 咁既垃圾返黎

講真呢d你話無回佣打死都唔信
好撚戇鳩
仲嬲撚過尼馬俾人買走
原來保同古係同一個agent
大家諗下會唔會有咩關聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞