[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
Pep Segura: "It was a good game. We had control and played our style, but Piqué's error changed the whole game. It destroyed our flow."
永遠叫不醒正在睡的人

屌佢老母死全家
Pep Segura: "It was a good game. We had control and played our style, but Piqué's error changed the whole game. It destroyed our flow."
永遠叫不醒正在睡的人

哪兒來的正能樣

control?trol左d乜?人唔笑
永遠叫不醒正在睡的人

外國撚真係特別on9同大愛 頂唔順
永遠叫不醒正在睡的人

哪兒來的正能樣

Present General Manager of FC Barcelona Footballing
永遠叫不醒正在睡的人

哪兒來的正能樣

control?trol左d乜?人唔笑

Good game人唔笑狗都吠
次回合如冇意外都係會比人大炒 做定心理準備

靠保喇

靠保輸多幾粒?
永遠叫不醒正在睡的人

哪兒來的正能樣

Present General Manager of FC Barcelona Footballing

正能量既正撚樣
打飛機都要講句 早輸好過去到季中先咁輸
到時無時間執 又好似7喜個年睇到咁絕望

希望華dee過到年

其實華dee都幾慘 一黎就走左個25馬

高層又買唔到人 真係邊個教都死

222m用晒嚟買球證仲點買人啊

希望華dee過到年

其實華dee都幾慘 一黎就走左個25馬

高層又買唔到人 真係邊個教都死

222m用晒嚟買球證仲點買人啊

咁既人腳 買幾多球證都輸啦
次回合如冇意外都係會比人大炒 做定心理準備

靠保喇

靠保輸多幾粒?

我feel班高層真係會話因為無保所以輸 應該要早d買
依家輸得咁柒 過幾日再官宣保連奴
大雄你仲唔死

過幾日班豬會然仲鬼記得咩

巴塞青訓宇宙第一唔駛驚
仲有,我地買緊果個叫丹尼臣
依家輸得咁柒 過幾日再官宣保連奴
大雄你仲唔死

過幾日班豬會然仲鬼記得咩

巴塞青訓宇宙第一唔駛驚
仲有,我地買緊果個叫丹尼臣

佢地係咪想巴塞變畢爾包

希望華dee過到年

如果佢下場仲出維度
證明今季都係凍過水
巴禾可能講得岩
佢係過渡而唔係真正心水

所以今季教成點都好 如果淨係買到保
只要繼續有前場逼搶 同信施美度羅拔圖
歐聯聯賽比人炒到仆街我都唔怪華dee
因為佢真係被逼害

唔細機會,有定心理準備

預左最理想都要返去0607 0708果2季咁

列卡特無防守起碼有進攻
呢家我地係攻守都有問題

以前villa.eto'o做反擊點真係好勁
而家啲反擊點

其實係佢地有足球意識 無球走位強
利申:非爆閘 和平討論

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

艾卡沙講無球走動都ok
不過小學埋門你走幾撚勁都冇意思

咁你走多左起碼會有多d機會等隊友比波你先既
其實岩先真係我見你地前面無人走 見到美斯又要係中間組織又要插入又要埋門 好忙

沙維走左之後走動越黎越少 上季場場都走少過人

而家你地最大既問題係要將美斯定位 究竟係cf?cam?rw?
本身佢既體力已經唔算係好好 仲要30歲既佢滿場飛 睇到都覺得辛苦 呢個只係其中一個分水嶺 你地仲有好多問題既 但係一時三刻未必解決到 我皇都努力好耐先可以進化到而家有少少成績 希望你地唔好咁快對隊波灰心 總會有署光
想知條撚樣軒個fb係咩
想inbox屌屌佢
永遠叫不醒正在睡的人

條友想做主席,打擊pk民望

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

艾卡沙講無球走動都ok

其實岩先真係我見你地前面無人走 見到美斯又要係中間組織又要插入又要埋門 好忙

而家你地最大既問題係要點將美斯定位 究竟係cf?cam?rw?
本身佢既體力已經唔算係好好 仲要30歲既佢滿場飛 睇到都覺得辛苦 呢個只係其中一個分水嶺 你地仲有好多問題既 但係一時三刻未必解決到 我皇都努力好耐先可以進化到而家有少少成績 希望你地唔好咁快對隊波灰心 總會有署光
黑哨輸波既感覺係點?
係咪好似考試出貓都唔合格咁?
真心想知
希望呢到咁多位巴迷睇完呢場波識醒

希望大雄識醒好過啦

巴迷唔撚醒點換走大雄?

希望華dee過到年

如果佢下場仲出維度
證明今季都係凍過水
巴禾可能講得岩
佢係過渡而唔係真正心水

所以今季教成點都好 如果淨係買到保
只要繼續有前場逼搶 同信施美度羅拔圖
歐聯聯賽比人炒到仆街我都唔怪華dee
因為佢真係被逼害

我係諗住換左教練會有返無球跑動同前場逼搶
睇黎華dee都係扯線公仔多
黑哨輸波既感覺係點?
係咪好似考試出貓都唔合格咁?
真心想知

走啦 屌你老母

唔細機會,有定心理準備

預左最理想都要返去0607 0708果2季咁

列卡特無防守起碼有進攻
呢家我地係攻守都有問題

果時連奧沙都入唔到波靠fk

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

艾卡沙講無球走動都ok

而家你地最大既問題係要將美斯定位 究竟係cf?cam?rw?

有少少本末倒置啦 因為樣樣都廢Messi先焗住做哂啲野

講無球走動就火撚滾

無球走動羅白ok
其他就算

艾卡沙講無球走動都ok

有少少本末倒置啦 因為樣樣都廢Messi先焗住做哂啲野

但係美斯的確無體能踢返以前個角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞