[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
睇左上半場訓左
估唔到下半場咁激

Week

我一早訓左

睇西波

訓到7點幾先醒

瞓到9點起身睇got
大雄幾時死
大雄幾時死

2021之後連任
牙朗都爆衫 唔敢睇highlight了
仲未有買人消息,膠層真係咩都慢慢黎..點夾..
其實藥水仲有無合約,有無得比多次機會佢。因為屌老虎真係好廢

藥水自己衝落底同射俾大佬小,老虎怕到

走左啦

走左啦

@Q
丹比利ig開始follow左美欺

岩岩輸3-1
仲唔開你170m

岩岩輸3-1
仲唔開你170m

2億都照買牙
啲錢又唔係me地ge

岩岩輸3-1
仲唔開你170m

2億都照買牙
啲錢又唔係me地ge

買邊個都冇心機
個心好似死左咁
真心尼馬快啲斷腳

唔係佢點會咁
仲有丹狗 自己走好仲叫人過黎
今場比賤種咁侮辱法,我好想大雄即刻落台呀屌佢老母
一諗起過幾日保連奴官宣

佢inbox美斯笑鳩佢咋
琴日尼馬好似幾fit
今場比賤種咁侮辱法,我好想大雄即刻落台呀屌佢老母

唔覺侮辱,優勝劣敗
我心痛係星期四保連奴done deal

岩岩輸3-1
仲唔開你170m

大撚把錢啦
琴日尼馬好似幾fit

叫佢斷腳之後以後打唔起收山
Dembélé contacts the BVB only through an intermediary. The Club did not cums with prices (€ 150 m), Barça have until the end of the transfer window. Bild
Paulinho's presentation is now on Thursday. Barça want to close deals with Liverpool and BVB so all 3 players can be unveiled at once. [md]

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞