[Bartomeu Out] 巴塞隆拿球迷討論區 (219)

1001 回覆
31 Like 7 Dislike
Douglas hasn't joined Benfica yet due to a wage conflict. They are offering Douglas €300k a year. He currently makes €1.5m a year. [md]

呢條友都年薪1.5m 我做人為乜
打機動戰都唔一定要高佬,有速度有力量都可以玩

dso, 細佬,tiger 呢d技術又冇沙維小白咁細膩,咁咪練肌肉練體能囉,我就未聽過足球員練大隻係壞事黎

而且有個高大中鋒做plan b永遠唔會係壞事

牙朗已經幫你證明咗大隻喺無問題,一樣咁屈
不過要犧牲靈巧方面嘅嘢

Dso都叫有小小靈巧,整體黎講都係廢
屌直頭得個爆字,又唔係快

Dso差意識同對抗
係咁多個中場入面,佢上限最高亦都係下限最低

坦白講,我唔見得佢技術有幾突出

你睇Denis就乜撚都廢架啦

實事求事好無,佢有咩好表現係突出先?
上季我記得有球對Eibar禁區邊遠射
好似國王盃對皇蘇入球單刀
其餘時間都係駁下腳咁
一高強度啲佢已經唔掂
你可以睇返利贏黃潛3比0果場
人地壓得西利啲連波都hold唔住

dso, 細佬,tiger 呢d技術又冇沙維小白咁細膩,咁咪練肌肉練體能囉,我就未聽過足球員練大隻係壞事黎

不過要犧牲靈巧方面嘅嘢

Dso差意識同對抗
係咁多個中場入面,佢上限最高亦都係下限最低

坦白講,我唔見得佢技術有幾突出

你睇Denis就乜撚都廢架啦

實事求事好無,佢有咩好表現係突出先?
上季我記得有球對Eibar禁區邊遠射
好似國王盃對皇蘇入球單刀
其餘時間都係駁下腳咁
一高強度啲佢已經唔掂
你可以睇返利贏黃潛3比0果場
人地壓得西利啲連波都hold唔住

利申先覺得佢打左翼後備打中下游可以接受
Douglas hasn't joined Benfica yet due to a wage conflict. They are offering Douglas €300k a year. He currently makes €1.5m a year. [md]

呢條友都年薪1.5m 我做人為乜

勵志post

不過要犧牲靈巧方面嘅嘢

尋晚老虎有球爆唔夠卡華積黎 ,都唔係話太快
去nike睇左件作客實物,買唔落手,尋晚達仔件龍門衫仲靚
其實佢買保 不如加多少少買雲耶馬 夠晒硬淨
如果隊波有簡迪依類咁既中場 布斯壓力都細好多

Sd封email同大雄講
大雄只要保
下場返皇主場輸少過3球當win

Sd封email同大雄講

肯聽人講已經唔係大雄
個邊巴迷已經錘到佢飛天了..
見到華維迪同教包包差唔多 高壓 中場混戰 強調兩邊出波 閘位overlap 可惜我地巴塞最弱就係接應兩邊傳中搶點同埋兩閘出波質素低 我地果個叫av唔係拿姆😞
講真要轉陣啦
要打4231或者343
條中場保護後防力度實在太低
影帝跑得又慢過龜,一比人打反擊成條中路無人既
講真要轉陣啦
要打4231或者343

433/ 442,而家條中場打4231真係算鳩數
講真要轉陣啦
要打4231或者343

343/ 442,而家條中場打4231真係算鳩數
講真要轉陣啦
要打4231或者343

343/ 442,而家條中場打4231真係算鳩數

352都得
不如開返個group la

個group變左食女 mk group
有幾個頂唔順走左

有幾個頂唔順走左

唔係掛 真心想開個group一齊傾波

有幾個頂唔順走左

有女巴迷既咩
反正都輸我寧願個球證咪咁撚戇鳩而家俾哂位人入我地

有幾個頂唔順走左

唔係掛 真心想開個group一齊傾波

呢個真
利申:女疤迷
反正都輸我寧願個球證咪咁撚戇鳩而家俾哂位人入我地

皇馬越位波就叫誤判 巴塞就叫黑哨
自己理虧咁潛水算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞