[拒買港行]ROG首款Windows操作系統掌上電腦! ROG ALLY[6]

840 回覆
4 Like 9 Dislike
Z1冇pro
比人屌唔夠平 咁E+夠平咪得
香港Z1都要賣成5000,特價之後3100蚊有交易,利潤有幾大 香港賣你一部賺成2000蚊
z1 係咪仲差過steam deck 粒u?

no
Yes
Kerry Express has received the order information. The package is not yet received by Kerry Express.

見佢話出左貨但幾日都係咁
Armoury Crate SE又双叒叕更新
終於可以手動關閉CPU Boost
效能顯示多左2個mod 都係長條形
解析度有番900p
陀螺儀都有得校正&開始自己setting
有Steamdeck 買部ally z1 US399 平玩xbox pass好似錯
屌,我尋日shipped 都係咁
想ALLY換Legion go,玩FC24個MON太細
你需要外接mon
要點運返香港?
會唔會真係跟返個estimate delivery 送到

https://ovp.lenovo.com/lenovo-ovp-new/public/showdetail
price.com 而家z1水貨賣緊4000了
bestbuy計埋運費應該平700左右
Z1同Z1 EXTREME 其實玩落爭幾遠?
2倍差唔多 SD就兩個中間
Z1 < sd < extreme
咁幾平都無用
同埋問題係有咩集運可以落到bestbuy 係唔cut 單先
代購會好啲
個gyro正過SD喎
以前經驗有啲game會gyro不能,BH3
有啲game右stick同gyro同時郁會亂,MHRise
而家我兩隻都得

頭盔: 我唔肯定我SD時有無set 錯
效能顯示用簡化真係好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞