[拒買港行]ROG首款Windows操作系統掌上電腦! ROG ALLY[6]

840 回覆
4 Like 9 Dislike
我都收到email話今日派機
27號落單本來話8號收機
我係經GAME PASS ultimate再喺EA DL FC24
因為有十個鐘試玩 不過都係更新晒都玩唔到
但直上v28 未試
今晚睇下有無時間搞
FC24 試玩係有bug 點都玩唔到的
直上正式版啦
好似大部分功能都用到,同埋用到sleep/wake, 純粹想玩下
佢係正式版俾你玩十個鐘
不過我本身係驚買左game 都係玩唔到唔知有無得退錢所以好疑惑直唔直接買
請問ching 你係經steam 定ea 買
steam 2個鐘遊玩時間內都可以退
steam 買, 你玩唔到可以申請refund話玩唔到,就算11月果轉隻game update 完ally 同go 開唔到game 都有人成功用玩唔到呢個理由refund 返

係FC24 特別on9, update 隻game 都要再夾過gpu driver,又成日bug,用電腦玩本身都受受地罪
珍 其實game 都正正常常 仲驚自己中左機皇
你如果manual update 咗gpu driver, 去device manager 睇到gpu 顯示780m, 咁十成九都已經成功咗
係 我見到gpu 已經是780m
用ally 打,完全冇問題
你有keep 住update 嘛?
我見ally 10月尾先出咗update 做fc24 bug fix

https://youtu.be/LoXQO1CTHXI?si=_4TC_3meh51ce31Q

基本上個問題唔係ally / go 部機身上,而家隻game 同amd z1 gpu driver 嘅問題
收到貨
我今晚都有機玩
想問下各位師兄,ROG呢款咁樣算唔算好抵玩,見佢限死今日特價

Z1就算啦,同埋個價都唔抵買

外國400美金隨便買,即係3100港紙,香港賣你5000
想問要裝anti-cheat先玩得既game係legion go上面係咪可以玩到?
thanks
用windows 既就可以
已買正式版game 經steam 希望玩到
等你好消息
終於到手不過買唔到延長片

有冇人答到我直插2230會唔會出事
襯steam 減價230 買到
同Extreme差幾遠
z1打機仲廢過steam deck

藍色係z1,紅係steam deck
人衰起上黎連貼張貼都貼衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞