[拒買港行]ROG首款Windows操作系統掌上電腦! ROG ALLY[6]

840 回覆
4 Like 9 Dislike
當然行到lol, 但係戰棋都仲可以用touch screen, 玩傳統果隻lol 你唔駁mouse keyboard 就難d control 囉
放去女友屋企 點解唔買minipc?minipc都細部 女友家本身冇電腦
本身無啊,有諗過買部laptop,但見到隔離po好似個個都話買laptop不如desktop或 rog。

咁睇落rog all in one 好似無咁煩
all in one都係嘅 拎上手就打到機 LOL呢類game一定打到 但再想打3A大作就… 如果有埋oculink就好
ROG ALLY都可以
Ally + 3080 xg mobile palworld 中,插電視行高setting 無問題
傳說中的外置顯卡?
Yes
依加買rog 黎玩helldiver會否不智定等2代?想拎部野翻公司玩helldiver
想用黎玩返大約十年前左右嘅galgame,
第一代應該可以滿足哂需求?

去日本買可以免消費稅,
會唔會平好多,
爬文果陣睇到大約一成, 大約4800hkd左右?
去日本邊到買會平啲?
steam deck oled 個moon 好靚好難揀
新買ally 有無人裝過chimera os
想試下
呢部會唔會有行貨?
想請問國行同德水有咩分別?宜家見佢兩邊差唔多價。
粒u 打機好似好唔掂 轉amd 7840/8840 會好啲
本身九衝steam deck oled
去K11試揸下 佢當時開住隻elden ring
玩左陣,又矇又lag,即刻興致大減
佢應該擺其他game會好d
點解手制突然失靈 先到手幾日
本身gta開到槍 結果突然唔得
check返發現個手制(RT)明明壓到盡都係無100%
係咪已經壞左
你校正番咪得
校正都唔得 係個校正裡面 大力壓都無到底
btw 頭先又突然work返
校正就係你壓到底hold幾秒
佢唔到底之後會自動校正到底
係咪買港行好啲?
而家扣埋回贈 $5700
感謝,因為在英馬搵到47xx,如果都係國際2年保就放心gogogo了。
英馬唔知1年定2年保,我記得日水1年,德水同國行係2年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞