[拒買港行]ROG首款Windows操作系統掌上電腦! ROG ALLY[6]

840 回覆
4 Like 9 Dislike
係一定要去lenovo dl, 你想clean install windows 嘅話,一開始係無wifi card driver,上唔到網login
想問下 係日本biccamera 買左部ally

係唔係無3個月xbox game pass
shift + f10
OOBE\BYPASSNRO
咪得
不過廢事煩啦,直接官網down recovery tool 咪算
無usb lan, 同埋skip 唔到,果陣又係試咗成晚
聽落都唔算難只要準備一陣就得
So far好似得佢有內置SSD console,Amazon買有coupon減30鎂係咁上下
有冇邊隻hub/stand 頂得住legion go 個重量
貪一玩完可以掉上去,唔洗再開個kickstand
其實想佢官方出返隻hub, 可以直插落底個typec
屌 屎忽痕走去換返隻sn740落部legion go
已經有用散熱墊+散熱銅片
仲要搣埋張型號貼紙

限速200mbps (25MB/s) temp 2都可以過90度
100mbps (12.5MB/s) temp2 過80度

件小背心又搣爛咗
想問吓導熱貼喺香港喺邊度買到
去ssp 黃金地庫/新高登應該有
thanks 收工去睇吓先
GO隻入耳都到埋,不過塊加長板+貼+DOCK今日到唔到,仲係冇得玩住
我仲未收田
耳機我今日都收到
不過type c頭 用左差唔到電
go有2個type c架?
頂佢我出左街(聽日先返屋企)先收到msg話d嘢到左順風櫃
係咩 屌7左
GO個蓋好難開仲好易誤按POWER
你個野壞左呀
底個凹位輕輕撬一下已經啪一聲,之後沿住邊一路推就開晒
pull it by its stand
我用go玩lies of p set 1280x800
但每次過場都會自動放大返
搞到先轉返2560x1600較返啱個畫面
先再轉1280x800咁玩
想問有咩方法可以解決依個問題
我仲要柒幾多次屋企冇32G以上嘅USB仲要唔係USB C
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞